Säfsenbloggen

Ledarledda aktiviteter för hela gänget! Vad sägs om en utflykt i naturen där ni lär er göra upp eld, ett studsande äventyr på snowcamp eller en härlig storkanotsutflykt på sjön? Nedan hittar ni alla våra aktiviteter som vi erbjuder, välj vilka som passar er grupp bäst. Vi tar hand om allt inför er ankomst. Enkelt och smidigt, precis som det ska vara på skolresa.
 
Storkanot
Vi ger oss ut på Säfssjön med storkanot och upptäcker öarna på sjön. Någonstans går vi iland och där spelar vi skogsbrännboll och äter medhavd matsäck.

Snowcamp
Snowcamp är glädje och energi! Ett kulhus med studsmattor och skumgummigropar, ett lekland för alla, små som stora. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Vi har duktiga ledare som finns för att coacha.
 
Bush craft lite
Tillsammans beger vi oss ut i skogen på en lärorik naturupplevelse. Vi lär oss grunderna i hur man hanterar kniv och gör upp och hanterar en eld. Vi avlsutar med att grilla hemgjort pinnbröd.
 
Spökvandring
Vi samlas i skymningen och gör upp en eld, fikar och berättar spökhistorier för varandra i väntan på mörkret. Mitt i svarta natten är det dags att visa vilka som är modigast.
 
Vildmarksleken
Här väntar en riktig utmaning! Mitt ute i vildmarken hittar ni vår Vildmarkslekplats. Här tävlar vi i olika grenar där både fysik, tänkande och reflexer sätts på prov. 
 
Expedition Myrmarken
En lagtävling som ingen går oberörd ifrån. Ni ska vara klädda i helt oömma kläder och skor, eftersom alla kommer att bli mer eller mindre blöta och smutsiga. Tävlingen avslutas med en fotbollsmatch som bara de försiktiga kommer rena och torra ifrån.

 Senaste inlägget

Nej