Säfsenbloggen

Det ska vara enkelt att träna, i Säfsen finns alla förutsättningar för härliga träningsdagar. Naturen bjuder på magiska förutsättningar för träningsrundor, samvaro och upplevelser.

Varför Säfsen

Vi har en komplett anläggning med alla bekvämligheter och dessutom kringaktiviteter som stärker laget, gruppen och föreningen. Allt utgår från samma ställe och möjligheten till konditionsträning är oändlig, vare sig det handlar om långa löpturer, trailrun, intervaller, 
cykling i skog, landsväg eller i tuff terräng. Dessutom finns all utrustning att hyra påplats.

I vår centrumanläggning Hyttan finns våra mötesrum, restaurang, bar, myshörna samt spa-avdelning med bastu, relax och jacuzzi. Variationen i våra träningsrundor är stor och vi brinner lite extra för:

  • MTB, vi har 350 km cykelleder, läs mer -->
  • Trailrunning & Löpning, vi har många mil vackra leder och utmärkta
    löp -vandring och trailstigar, läs mer -->
  • Landsvägscykling, vi har 96 km utmärkta leder och oändligt många fler efter lugna inlandsvägar, läs mer -->

Aktiviteterna runt omkring

Oavsett idrottsinriktning så har vi några unika komplement som inte bara är roliga utan dessutom riktigt bra träning.

  • Snowcamp sätter samspel och kroppskontroll på prov och är en unik aktivitet, trampoliner och foam-pits (skummgummihav) skapar förutsättningar för ett hårt träningspass.
  • Nere vid vår Vildmarkslekplats och låghöjdsbana kan gruppen skapa ett funktionellt fyspass med hjälp av redskapen och banan.
  • I Skidområdet står backarna redo för några intensiva backintervaller.

Boende

När du kommer med träningsgruppen, kompisgänget eller föreningen så bor ni bra i våra mysiga och moderna stugor, alla ett stenkast från centrumanläggningen och träningsrundorna. Välj själv hur bekvämt ni vill ha det, hel -halv pension eller om ni vill så går det utmärkt att laga maten själva i stugan, dessutom finns massor av kringaktiviteter som gör att alla i familjen kan hänga med. 

Gruppriser
Prisförslag lågsäsong (minst 20 pers) Ankomst fredag-söndag:

För att göra det så enkelt som möjligt att boka en gruppresa under barmarkssäsongen så har vi paketerat resorna med boende, sänglinne, städning, karta och måltider.

PAKETFÖRSLAG 1 DYGN

Priset avser boende i 6-bädds timmerstuga inkl sänglinne och städning, kartmaterial, 1 frukost, 2 lunch och 1 middag. PRIS: 1045 kr/per person

PAKETFÖRSLAG 2 DYGN

Priset avser boende i 6-bädds timmerstuga inkl sänglinne och städning, kartmaterial, 1 frukost, 2 lunch och 1 middag. PRIS: 1370 kr/per person

Tips och Matnyttig info

Frukost, lunch och middag serveras i Hyttan Kök & Bar. Kosten är traditionell enklare husmanskost. Restaurangen ligger i centrumanläggningen Hyttan, kom ihåg att meddela eventuell kostallergi.
Tips! I vår sportshop kan ni hyra utrustning t. Paddla kanot, hyr båt, vandra på någon av våra fina leder, fiska, cykla eller lek loss ordentligt på vår Vildmarkslekplats. Vi lovar, det finns alltid något att göra när det kliar till i benen.

Kontakta oss så ordnar vi tillsammans det bästa upplägget för just er grupp. Ring 0591 77 51 00 eller maila info@safsen.se

fr 1390
kr
/ person
I äkta vildmark – över stock och sten! I paketet ingår boende fre-sön, 2 middagar, sänglinne, köp enkelt till MTB-hyra
Prisexempel: 395
kr
/dag
Upptäck vildmarken på hjul, hyr den cykeltyp som passar dig; MTB, leisure eller roadbike Senaste inlägget

Nej