Säfsenbloggen

Säfsenbloggen

Alltid något på gång!

Vi har alltid något skoj på gång, samla familjen och utmana varandra, Barnens bästa kompis Filurius dyker titt som tätt upp, så håll utkik. 
Här finns också massor av spännande aktiviteter för hela familjen att göra på egen hand. Nedan hittar ni en rolig blandning av Filurius egna favoriter.

Skid & bus klockan
Var: I Skidområdet 
Så här går det till: Håll öron och ögon öppna, när klockan ringer är det dags att knäppa fast skidorna och bege sig mot Skidskolehuset, där möts vi och sedan sker en hemlig aktivitet! 
När: Flera dagar i veckan kl. 12.15
Pris: Gratis mot giltligt skipass!

Familjeutmaningen
Var: Området kring Säfsen
Så här går det till: Samla gänget och testa vår spännande familjeutmaning. Här gäller det att hela familjen samarbetar tillsammans för att klura ut våra problemlösningar som finns i områdena runt Säfsen och hitta det magiska lösenordet. Ni har dessutom chans att vinna en vistelse under barmarken. Tävlingsformuläret hämtas och lämnas i liftkortskassan eller receptionen 
Pris: 100 kr/tävlingstalong      

Skattjakt
Var: I Skidområdet 
Så här går det till: Hämta ditt skattkort i Skidboden för 50 kr och välj mellan den lilla jakten som finns i barnområdet eller den stora jakten som finns i hela skidområdet,
när du hittat alla frågor, lämna in ditt skattkort och delta i utlottningen av fina priser.
Pris: 50 kr/skattkort

Pannkaksfrossa
Var: I Solbergets Wärdshus & Café
Så här går det till: På Tisdagar kl. 14.00-15.00 har vi vi pannkaksfest för alla barn, ät så mycket du orkar!
Pris: 55 kr/barn

Hitta Filurius
Var: I Skidområdet
Så här går det till: Runt omkring i vårt skidområde har vi gömt massa Filuriusar, ta på dig skidorna och kika om du kan hitta dem. Tips! På pistkartan utanför värmestugan finns en ledtråd.

Snöbollkastartävling                                                                                                
Var: Vid Barnens Skidland
Så här går det till: Ta med familjen till Barnens Skidland. Här finns vårt snöbollsplank, varje person kastar 3 snöbollar var. Vem får mest poäng och blir familjens vinnaren?
Pris: Gratis! Tips! Man blir trött och hungrig av att kasta snöbollar, kom gärna in i Wärdshuset och ta en fika eller lite mat så orkar ni leka hela dagen.

Filurius lekrum
Var: På Hyttan
Så här går det till: I Hyttan finns vårt stora och mysiga lekrum, här finns barnbio, playstation, spel, målarböcker och andra roliga leksaker, perfekt när vädret sviker mamma och pappa kan sjunka ner framför brasan med en god bok. Här träffar man också massa nya kompisar, och ibland tittar även Filurius förbi.

______________________________________________________________________________

Vi tar gärna emot förslag på nya evenemang och för dig som önskar finns möjlighet
att boka hela anläggningen och genomföra ert eget evenemang.Senaste inlägget

Nej