Säfsenbloggen

Under vintersäsongen v.51-14 erbjuder vi ett fullspäckat veckoprogram med massor av aktiviteter för hela familjen. Hos oss har man aldrig tråkigt, det finns alltid något att göra. 

Vinterns aktiviteter

Skid & busklockan
Flera gånger i veckan ringer klockan och då är det dags att spänna fast skidorna och bege sig till skidskolehuset. Håll öron och ögon öppna och häng med på vår hemliga aktivitet varje gång klockan ringer! 

Barndisco
Filurius ställer till med barndisco! Kom och dansa, lek och träffa nya kompisar. I baren serveras goda barndrinkar och mamma och pappa kan slappa framför brasan eller sjunka ner i en skön fåtölj och bara vara under tiden! Vi ses i Smedjan Bar.

Jakten på Filurius 
En rolig och spännande aktivitet för hela familjen. I skogen runt vårt grillhus längst naturstigen som ligger ett stenkast från Hyttan finns många små Filuriusfigurer gömda, tillsammans beger vi oss ut på jakt. Hur många kan ni hitta?  
Bokas i receptionen eller i skiduthyrningens shop. Vi samlas utanför Hyttan.

Bobrace
Åk med liften upp till vår kluriga bob-bana och förbered dig för en hisnande färd. Passar barn från 5 år. Samling i skidområdet, medtag hjälm. Gratis om man har egen bob. I liftkortskassan finns även ett gäng man kan hyra. Först till kvarn

Snowcamp
Säfsens egna kulhus med studsmattor och skummgummigropar! Boka ett eller flera hoppass på Snowcamp. Det kommer bli roliga timmar där vi startar med en kort introduktion och inspirationskurs för att sedan släppa energin fri. 

Afterski
Pjäxdisco efter en skön dag i backen är aldrig fel. Varje lördag under hela säsongen bjuder vi på livemusik från duktiga musiker. Ta med familjen och släpp loss!

Utflykt till Naturstigen 
Ett stenkast från Hyttan hittar ni vår mysiga naturstig. Tillsammans promenerar vi till vårt mysiga grillhus och grillar marsmallows, njuter av den avslappnande miljön och ljudet av en sprakande brasa. 
Bokas i receptionen eller i skiduthyrningens shop. Vi samlas utanför Hyttan.

Filurius på Hyttan
Filurius och hans kompisar träffas flera gånger i veckan under kvällstid på Hyttan. Vi leker, pysslar, spelar spel eller ser på film.

Pannkaksfrossa
Gillar du också pannkakor lika mycket som Filurius? Samla familjen och haka på vår pannkaksfrossa i Wärdshuset. Lika gott för både små och stora magar. Ät så mycket du orkar! 

Familjeutmaningen
Här gäller det att hela familjen samarbetar för att klura ut vårt hemliga lösenord. För att hitta det måste ni lösa våra spännande utmaningar som finns i området. Ni har chans att vinna en sommarvistelse hos oss i Säfsen. 

Musikquiz i Hyttan Bar 
Samla familjen och häng med på vår spännande och roliga musikquiz. I baren finns goda drinkar och mat som mättar om magen kurrar.

Skattjakt
Ta på dig skidorna och bege dig ut på en spännande skattjakt. Vi har gömt ledtrådar i skidområdet. Köp ditt skattkort i Skidboden för 50 kr. När du hittat alla frågor, lämna in ditt skattkort och delta i utlottningen av fina priser.

Yoga 
Aktiv semester i all ära, men emellanåt är det skönt att bara ta det lugnt och komma ner i varv. Känn hur energin sakta kommer tillbkaa med ett stärkande yogapass. 

Om du har några frågor om vårt progam, ställ de gärna på vår  Facebooksida >>

Vi har något för hela familjen! Snälla & tuffa backar, 2 spännade parker & barnområde.
Prisexempel 355
kr
/ dag
Boka ditt liftkort online och få mer tid för skidåkning!Senaste inlägget

Nej