Säfsenbloggen

Säfsenbloggen

Under vintersäsongen v.51-14 erbjuder vi ett fullspäckat veckoprogram med massor av aktiviteter för hela familjen. Hos oss har man aldrig tråkigt, det finns alltid något att göra. 

Vinterns aktiviteter

Skid & busklockan
Flera gånger i veckan ringer klockan och då är det dags att spänna fast skidorna och bege sig till skidskolehuset. Håll öron och ögon öppna och häng med på vår hemliga aktivitet varje gång klockan ringer! 
Pris: Gratis

Barndisco
Filurius ställer till med barndisco! Kom och dansa, lek och träffa nya kompisar. I baren serveras goda barndrinkar och mamma och pappa kan slappa framför brasan eller sjunka ner i en skön fåtölj och bara vara under tiden! Vi ses i Hyttan Bar.
När: Tisdag och fredag kl.16.00.
Pris: Gratis

Bobrace

Åk med liften upp till vår kluriga bob-bana och förbered dig för en hisnande färd. Passar barn från 5 år. Samling i skidområdet, medtag hjälm. Gratis om man har egen bob. I liftkortskassan finns även ett gäng man kan hyra. Först till kvarn
När: Måndagar kl.16.00.
Pris: Gratis! Vill du låna bob tillkommer 50 kr/bob.

Snowcamp
Säfsens egna kulhus med studsmattor och skummgummigropar! Boka ett eller flera hoppass på Snowcamp. Det kommer bli roliga timmar där vi startar med en kort introduktion och inspirationskurs för att sedan släppa energin fri. Boka på www.snowcamp.se
När: Tisdag, onsdag, fredag, lördag från kl.14.00. 
Pris: från 100 kr/barn

Afterski
Pjäxdisco efter en skön dag i backen är aldrig fel. Varje lördag under hela säsongen bjuder vi på livemusik från duktiga musiker. Ta med familjen och släpp loss!
När: Lördagar kl.15.00 i Wärdshuset. 
Pris: Gratis! I baren finns dock goda dryck och snacks att köpa.

Filurius på Hyttan
Filurius och hans kompisar träffas flera gånger i veckan under kvällstid på Hyttan. Vi leker, pysslar, spelar spel eller ser på film.
När: Onsdag, fredag, lördag kl.18.00-20.00. Under högsäsong även måndagar.
Pris: Gratis!

Pannkaksfrossa
Gillar du också pannkakor lika mycket som Filurius? Samla familjen och haka på vår pannkaksfrossa i Wärdshuset. Lika gott för både små och stora magar. Ät så mycket du orkar! 
När: Tisdagar kl.14.00-15.00
Pris: 55 kr/barn

Familjeutmaningen
Här gäller det att hela familjen samarbetar för att klura ut vårt hemliga lösenord. För att hitta det måste ni lösa våra spännande utmaningar som finns i området. Ni har chans att vinna en sommarvistelse hos oss i Säfsen. Hämta ut ditt tävlingsformulär i receptionen eller i skiduthyrningens shop.
När: Alla dagar
Pris: 100 kr/tävlingstalong

Musikquiz i Hyttan Bar 
Samla familjen och häng med på vår spännande och roliga musikquiz. I baren finns goda drinkar och mat som mättar om magen kurrar.
När: Måndag kl.19.00.

Skattjakt
Ta på dig skidorna och bege dig ut på en spännande skattjakt. Vi har gömt ledtrådar i skidområdet. Köp ditt skattkort i Skiduthyrningens shop. När du hittat alla frågor, lämna in ditt skattkort och delta i utlottningen av fina priser.
När: Alla dagar i veckan
Pris: 50 kr/skattkort

Yoga 
Aktiv semester i all ära, men emellanåt är det skönt att bara ta det lugnt och komma ner i varv. Känn hur energin sakta kommer tillbkaa med ett stärkande yogapass. Välj mellan morgonyoga 1h eller ett längre stärkande pass på 1,5h. 
När: Morgonyoga 1h varje onsdag och lördag kl.09.00, yoga på Hyttan 1,5h varje måndag kl.16.30
Pris: 1h 100 kr/person, 1,5h 290 kr/person

Om du har några frågor om vårt progam, ställ de gärna på vår Facebooksida >>

Vi har något för hela familjen! Snälla & tuffa backar, 2 spännade parker & barnområde.
Prisexempel 355
kr
/ dag
Boka ditt liftkort online och få mer tid för skidåkning!Senaste inlägget

Nej