Säfsenbloggen

30 januari, 2010 - 18:47
ErikDen sista lördagen i januari varje år är det premiär för pimpelfisket i Stora Låsen. Att pimpla röding och öring kräver visst tålamod men känslan när man får napp är svårslagen! Årets upplaga blev solig men väldigt kylig, det hindrade dock inte entusiasterna från att pröva fiskelyckan.
Rödingen (bilden ovan) är en fantastisk matfisk och dessutom en av våra allra vackraste fiskar. Dagens premiär bjöd på några fina rödingar som piggade upp i kylan.
Erik


 

0
29 januari, 2010 - 16:53
Filurius

Snart helg, då kan du roa dig med en rolig grej! Nu kan vi allihop vara med och skapa Säfsens egna skidhits-lista. Det är grymt... Min favorit är "Fader Abraham" som du faktiskt kan höra på facebook. Nå vilken är din? Följ bara den här länken till facebook och lägg upp din vinterfavorit!


Hoppas vi ses snart och för er som är på väg, kom gärna och hälsa på i mitt alldeles egna lekrum!


Stor kram till er alla så här inför helgen!
/Filurius

0
29 januari, 2010 - 10:18
Emma

Det var ett riktigt härligt gäng som mötte Caroline i skidskolan, laddade att komma ut i backen. Syskonen Tove och Simon samt Axel och Emil hade riktigt bra kolla på grejerna. Upp på kant på skidorna, över hopp och boxar i familjebacken, röda, svarta backar, ja till och med en sväng i branten blev de. Läskigt, men vi var så coola! Mycket skratt blev de när vi snurrade 2 och 2 också, tjohoooo!
Nu flyger alla ner för backen med glada minner och fulla av kontroll!


 Hälsningar


Emma och skidskolan

0
28 januari, 2010 - 20:32
safsen

Hej under natten fick vi rätt mycket nysnö.


Snöandet avtog under natten så i morse var det nypistat och så där mjukt som det bara blir när det har snöat ganska mycket. Så vi som var i backen fick några fantastiskt härliga åk nu på morgonen.Ute i spåren så är det fina spår men lite trögt med den lilla nysnö som föll under dagen, men som vanligt riktigt skönt att komma ut på en liten tur. Här kommer en bild som jag tog sent igår kväll när jag var ute på en liten tur med motorcykeln. Fantastiskt mysigt att glida fram på oplogade skogsvägar med all snö som glittrar i ljuset från strålkasteren både på vägen och på skogen.


Härligt med vinter!!!!!!


Pärra

0
27 januari, 2010 - 10:54
Marcus

Hej på er denna snöiga dag,


Är du inne på att köpa nya skidor eller bara vill prova något nytt? Men du kanske inte riktigt vet vad du ska ha! I skidhyran kan du testa olika skidmärken samtidigt som du får hjälp, tips och svar på dina frågor.


På Freeride finns även en artikel där du kan få lite handfasta tips på vad du ska tänka på. Följ denna länken till artikeln på freeride.se.


Vi ses i skidhyran,


Marcus

0