Säfsenbloggen

30 maj, 2010 - 14:47
safsen

skolklass på ävenryr! många muntra miner och tillrop när Expedition Myrmarken gick av stapeln. detta är en av totalt 4klasser som var på äventyr med mej och mina kolegor denna helgen. tack vare vatten och lera upp till midjan så är detta ett mycket uppskattad upptåg (=


avslutas med obligatorisk avspolning med vattenslang

0
28 maj, 2010 - 18:48
Marcus

Idag har vi ett super fint sommar väder igen...


Så en dag som denna är det perfekt att glida ut på sjön i en kajak, och känna sig som en fågel som ligger och guppar på ytan.


 Men som rubriken säger så tänkte jag se om det är någon som gissa vad det här är för pryl?  


Det är många som kommer in varje helg och frågar! så kom med förslag..


 

0
27 maj, 2010 - 14:57
Rebecca

Ett gäng med mycket nöjda damer lämnade oss i morse. Till lunch kom nästa gäng och nu är huset fullt med konferensgäster. Efter lunchen fortsätter möten i huset och framåt kvällen bär det av mot våra uppvärmda badtunnor. Kvällen avslutas med trerättersmiddag och stå upp komiker.. 

0
26 maj, 2010 - 13:51
safsen

Hej, vi har i dagarna haft besök av Tom Pro från Whistler Gravity Logic som håller på och hjälper oss planera nästa utbyggnad av vår Bergscykelpark.


Känns riktigt skönt att ha med Tom i det här projektet då han har en hel del i bagaget när det gäller att bygga världes kanske bästa DH banor, kolla gärna på deras hemsida www.whistlergravitylogic.com inte utan att man blir sugen på att sticka ut och åka....Här är Matte och Tom på väg ner genom skogen och tittar på ny leder.......


Tror det här kommer att bli riktigt kul!!!!!!!

0
26 maj, 2010 - 13:40
Erik


Om man är ute efter en speciell naturupplevelse under försommaren är bäckmete efter öring ett spännande och rogivande fiske. Fågelsång och vackra miljöer förstärker känslan av vildmark då man smyger längs bäcken.Bäcköringar är ofta väldigt skygga så det gäller att smyga fram till fiskeplatsen. Som utrustning används ett vanligt metspö utan flöte och sänke. Kroken agnas med mask som sedan får följa med strömmen.


Tänk dock på att öringstammar i mindre bäckar är känsliga för hårt fisketryck. Därför bör man utnyttja olika vattendrag och även  återutsätta en stor del av de fångade fiskarna. 

0