Säfsenbloggen

31 december, 2010 - 17:04
Marcus

Nu är det snart dags för nyårsfirande här i Säfsen, så varför inte besöka någon av våra restauranger för att se de fina fyverkerierna!


Vi här i Säfsen håller tummarna för att 2011 kommer bli ett lika bra år som detta har varit!


Vi hoppas ni alla får en fin nyårskväll,


GOTT NYTT ÅR!

0
31 december, 2010 - 08:58
Christer

Filurius går just nu i min trädgård och äter. Han och jag önskar Gott Nytt År!

0
30 december, 2010 - 11:31
safsen

Hej, idag har vi ca 13 minusgrader och det är riktigt vackert nu när solen är på väg upp!Bilden är tagen från toppen ner mot Specialen.Vi har under natten jobbat med Hälge och Blixten så de nedfarterna har vi öppnat nu på morgonen.Vi har även jobbat under natten i Fallet och Andreas är där och kör just. Andreas bedömmer att vi kan öppna Fallet och troligen även Hanget i morgon eller på Lördag.Vi håller även på och kör upp snö till vår pulkabacke i stugbyn. Pulkabacken har fått ett nytt lager med snö under morgon och vi kör just nu upp mer snö så barnen ska få en riktigt fin pulkabacke.


 


Avslutar med en bild jag tog nu på morgonen, riktigt häftigt med all snö på träden och soluppgången.

0
29 december, 2010 - 17:58
Filurius

Ojojoj! Efter många om och men är jag nu äntligen hemma efter mitt lilla äventyr. Jag har varit på spa i England och ätit choklad i Belgien, sen kom snöovädret!


Jag försökte ta mig hem till Säfsen men det var inte lätt, inga tåg och inga flyg gick som de skulle. Så jag fick helt enkelt göra som ja brukar, ta en promenad. Tur att jag har långa och starka ben att vandra med! Annars hade jag säkert fått tränings värk.


Idag har jag provat lite nya skidor och tittat till alla barnen i Wärdshuset. Det är jätte fin skidåkning här i Säfsen nu så jag hoppas att vi träffas med skidor och pjäxor på.

0
28 december, 2010 - 17:45
safsen

Hej, här kommer några bilder från dagen.


Det har snöat till och från i flera dagar och snön har lagt sig på träden så det är fantastiskt vakert nu när solen tittar fram.Här är en bild från toppen.Här är vi i Älgkroken, det var ca -10 grader när bilden togs och det är ett helt fantastiskt före i backarna.Här har vi en utsikt mot Specialen och vidare ut mot Österhöjden.....

0