Säfsenbloggen

31 januari, 2011 - 19:55
Carolina

Bad i vedeldade tunnor är en mycket populär aktivitet hos oss. Tänk dig att få slappna av i våra badtunnor under bar himmel en frostig kväll. Låter det inte härligt? Tisdagar & Lördagar mellan kl.17-19 har du möjlighet att få uppleva detta. För att få en komplett avslappnande känsla, varför inte boka till en massage före eller efter badet?


För mera information och anmälan kontakta oss i receptionen.

0
31 januari, 2011 - 12:19
Matte

Hej hej!


Filurius har varit ut och hälsat på alla barnen i backen nu på morgonen, han hälsar även att backarna är otroligt fina idag!


Alla liftar och alla backar är öppna för säsongen


ses i backen!


//skidpatrullen

0
29 januari, 2011 - 15:23
safsen

Nu kör vi!


Kom och testa årets bus-roliga nyhet, våra miniskotrar från Polaris!Dom kan testas Måndag, Onsdag, Fredag & lördag med start KL 16:00 vid pulkabacken i stugbyn. Maxvikten är 50kg och man får köra 5min för 40kr

0
26 januari, 2011 - 12:03
safsen

Idag har jag pratat med Johan som är en av guiderna på skotersafarin.


Han säger att lederna håller fantastiskt bra och att läget på sjöarna börjar stabiliseras.

-Tidigare var det mycket slask och vatten, men nu börjar det frysa ihop. Vi har ganska så mycket gäster just nu så vill man vara säker på att få följa med så är det bra att förboka. De är till och med så bra tryck att vi kör dubbla turer.


Många timmar blir det för Johan och Mats som är guider på skotersafarin. Efter en heldag med skoteråkande är det inte helt ovanligt att man hittar dem i bastun här på hyttan. Ett bra sätt att tina upp och slappna av efter en dag på skotern säger Johan med ett nöjt leende.

0
25 januari, 2011 - 22:59
Carolina

Idag passade jag på att testa ett av våra längdspår. Tog med mig vovven, vallade skidorna och åkte till "Elljusspåret" som ligger precis vid infarten till skidbacken. Det är ett spår som passar både nybörjare och erfarna då det är lagom kuperat och man kan själv välja vilken längd som passar, 2,3 eller 5 km. Och det bästa av allt, det är upplyst på kvällen, så om man känner för att ta en tur på skidorna efter kvällsmaten går det utmärkt!


Vi har totalt 109 km preparerade längdspår för tillfället. Om ni har frågor eller funderingar, eller vill veta mera information om spåren. Vilket är mest kuperat? Vilket är bäst anpassat med dragpulka? osv. Så kontakta gärna oss i receptionen. Vi hjälper gärna till!

0