Säfsenbloggen

28 februari, 2011 - 17:26
safsen

Dagen började lite mulet men framåt eftermiddagen så sprack det upp och solen värmde alla våra besökare.
Alla skidlärare sken ikapp med solen och när lektionerna var över kunde vi inte låta bli! Vi var tvungna att ta några åk!
Nu är det snart dags för kanske den bästa månaden på hela året med varma dagar, kall snö och för varje dag som går så stannar solen uppe lite längre, Mars!

0
24 februari, 2011 - 14:53
Hanna

Hola Amigos!


Såhär mitt i sportlovsveckorna tänder det verkligen till i restaurangen då vi dukar upp en het Chili & Salsabuffé!
Här hittar ni allt från de klassiska tillbehören man har hemma när det vankas Tacos på middagsbordet, till Kyckling med koriander, Tomatsoppa, Lammgryta och de traditionella såserna.Tre gringos i full färd med att servera dryck till törstiga gäster.Ovan ser ni Beau, 11 år, från Holland som värmer tortillas till sig och sin pappa.


Och såhär såg det alltså ut igår när hela restaurangen förvandlades till Mexico för en kväll, var med oss igen på onsdag nästa vecka!

0
23 februari, 2011 - 13:21
Carolina

Äntligen har den kommit! En hel smyckeskollektion från "Snö of Sweden". Så kom in till oss i receptionen och låt dig inspireras. Alla förtjänar att unna sig lite lyx, till ett bra pris.
0
16 februari, 2011 - 09:54
safsen

Hej, tänkte bara tipsa om att i morgon torsdag så kommer Völkel och har ett skidtest här i säfsen.


Så från ca kl 09;00 till 15:00 kommer vi som vill att få möjlghet att testa völkel skidor uppe i skidbacken.


Hälsningar


 

0
14 februari, 2011 - 16:20
Hanna

Hej Hej!


Nu är det måndag igen men vilken helg det har varit! Alldeles perfekta förhållande med nypistade backar, lagom kallt, vindstilla och ett helt berg som glittrar...


Och eftersom en bild säger mer än tusen ord...
Som ni ser är det full fart i Barnbacken! Emil har nu lärt sig att åka lift själv och glider stabilt med uppför spåret.Visst är liften helt ok men Simon vet att riktiga jibbers låter mormor dra upp en i backens coolaste pulka!Påväg mot toppen passerade jag Evelina och två Snögubbar. Astrid & Olle vet minsann hur man plogar!
Det här bara måste vara något av det bästa med en heldag i backen! Att grilla korv och dricka varm oboy - finns det något bättre?! På berget har vi tre större grillstationer försedda med ved, bränsle och tändstickor. Bara att tända på! Ni hittar dem på toppen, vid Filuriland och längst ner i Familjebacken.
Passade även på att dra en sväng till toppen där jag hittade dem här busungarna!


Som ni ser blir det inte mycket bättre än såhär! Nu väntar vi snö under ett par dagar men under hela helgen och nästa vecka så hoppas vi på samma kalasväder!


Vi ses då!


 

0