Säfsenbloggen

29 april, 2011 - 13:57
Karin

Nu tar vi fram skepparmössan och inser att det är vår. Vi har haft en härlig vintersäsong med mycket, kall, härlig snö och fina skiddagar ända fram i påskhelgen. Men det gick fort med den kvarvarande snön, ruskigt fort på slutet, och återigen kan vi människor inte göra en fena åt vädrets makter.


I Björnen sportshop är nästan allt klart för uthyrning av cyklar, båtar fiskespön m.m och vi har till och med tjuvstartat med iläggningen av både båtar och fiskar.


Så nog blir de en fisketur imorgon innan vi tittar på den stora brasan i Fredriksberg och hälsar våren välkommen på riktigt!

0
24 april, 2011 - 22:12
Hanna

Vilken fantastisk Påskvecka det har varit! Med världens bästa väder och jag tror världens gladaste gäster så har det varit ett sant nöje att jobba den här helgen!


Och såhär såg det ut..Halvar hade grillen igång och sken ikapp med solen.Påsk betyder självklart godis! Och vem är bättre på att dela ut godis än Filurius?Vid Wärdshuset smällde vi upp en uppblåsbar Spökborg för alla barnen att hoppa i....och i Barnbacken körde vi Miniskotrar för fulla muggar! Vilket drag!
JanTobbez intog scenen och bjöd på en riktig show i eftermiddagssolen.Vid Hyttan fick man Påskpyssla med Emma och Carro.
Barn som vuxna kunde verkligen njuta av det fina vädret.På bilden ovan ser ni kocken, servitören och bartendern Niklas, taggad för kvällens fest!
Vad vore Påsken utan en härlig Påskbuffé? Chef Micke ser över maten en sista gång innan det smäller och jag hänger vid dessertbordet. =)

Detta var helt klart helgens höjdpunkt! På påskaftons kväll, med fullt ös på dansgolvet, brände JanTobbez av den ena hitlåten efter den andra och lärde alla barn "Tufftecknet". Ren glädje!Så Glad Påsk önskar jag och all övrig personal på Säfsen! Det här var kalas!

0
18 april, 2011 - 18:54
Eva

Vårsolen börjar värma nu innför påsk. Många barn har hittat till vår minigolfbana här vid receptionen. Eftersom det blir ljusare och ljusare på kvällarna hinner man både med skidåkning på dagen och minigolf senare på eftermiddagen. Välkommen till receptionen för att hyra klubbor och golfbollar.


//Receptionen 

0
18 april, 2011 - 18:38
Filurius

Friends är en organisation som jobbar för att hjälpa barn som andra barn är dumma mot. Det tycker jag är bra. Man ska vara snäll mot alla!


För att hylla vänner startar vi en tävling - Vinn en weekend i Säfsen med din bästa vän!   1. Ladda upp en bild på din bästa vän på vår Facebook-sida

  2. Tagga din vän i bilden (om han/hon finns på Facebook)

  3. Skriv i kommentarsfältet under bilden varför han/hon är din bästa vän


Du får vara med och tävla med hur många vänner du vill. Jag ska nominera haren.

0
17 april, 2011 - 08:59
Matte

Hej!


nu i helgen har vi haft ett fartfyllt arrangemang här i anlägningen!


ca 30 st fyrhjulingar, allt från den minsta 200cc och ända upp till tvåcylindriga monster på 850cc, har försökt att forcera den mjuka sockeraktiga vårsnön. det visade sig att kanske inte alltid är det råkraft och grova däck som är melodin, spårval skicklighet och en del tur leder även det till pallplats!


Alla ni som fanns på plats fick uppleva underbart väder, spänning in i det sista och ett event som vi hoppas att kuna genomföra även nästa år!

0