Säfsenbloggen

26 juni, 2011 - 19:29
Carolina

Då var midsommar över och det är med ett leende på läppana som vi lämnar denna helg bakom oss och går vidare. Vädret har varit toppen och det har varit full fart.


Det har bland annat bjudits på flottfärd till Hembygdsgården där det traditionella midsommarfirandet ägde rum. Där dans runt stången, underhållning, fika, ponnyridning och mycket mera stod i centrum.
Jag stötte på 2 söta småtjejer vid namn Amelia 4 år & Ester 2 år vid Hembygdsgården, redo att dansa i sina fina folkdräkter. "Midsommar hemma i Säfsen är det bästa som finns" sa Amelia och sprang glatt iväg. Klättring, pilbåge och blåsrör har funnits för barnen att prova på också och i restaurangen har det dukats upp både midsommarbuffe och grillbuffe under helgen.


Detta är midsommar i Säfsen när den är som bäst!

0
20 juni, 2011 - 10:32
Karin

Adventure Days 2011!


Det har varit en grym helg med mycket ljud, lera och körglädje. Stämningen har varit på topp, både ute i terrängen och i restaurangen, baren och övrigt i omgivningarna.


Vädergudarna höll inte riktigt måttet och bjöd på en del regn, men de var ett tappert gäng och ingen klagade för de, snarare var gänget glada för att slippa dammoln och lite lerigt ska de väl ändå vara när man kör offroad!


Hela Säfsen gänget ser fram emot nästa år och vi hoppas att alla deltagare har haft en lika härlig helg som oss!

0
18 juni, 2011 - 10:26
Marcus

Igår har 600 motorcyklister trotsat allt regn och varit ute på en massa fina turer runt om i vår fina omgivning. så här såg det ut när bokningen inför dagens turer släpptes klockan 17,00 inne i Björnen. Hoppas det blir lika roligt idag som det var igår...

0
14 juni, 2011 - 17:11
Filurius

Hej! Var förbi på Hyttan för att hälsa på och dricka lite saft idag, alla mådde bra. Men de var lite rörigt, inne på kontoret var de kartonger från golv till tak och i källaren var de jätte mycket grejs och allt ska användas nu i helgen.


För ni vet väl vad som händer?


Det är juh Adventure days, de kommer bli skojs även fast de bullrar och för liv. Massa människor kommer hit och åker på sina stora motorcyklar. Läskigt fast spännanade.


Ute på altanen så bygger några killar upp ett jättestort tält, där kommer de dukas upp en massa smarrig mat och alla mc-åkare kommer sitta där och äta och umgås.


Jag tror jag ska dit och smyga lite på dem, och se så att dom sköter sig!

0
14 juni, 2011 - 12:54
Karin

Hej på er!


Idag så blev vår upplevelseguide helt klar.


I den finner du information som du kan tänkas behöva inför din kommande vistelse i Säfsen.


Med busiga sidor enbart för barnen, och matnyttiga tips, öppettider och ett fullständigt veckoprogram så blir detta den bästa kvällslektyren.


Ladda ner den i PDF via startsidan på www.safsen.se och läs mer om trollbus, älgsafari eller reta smaklökarna lite och kolla in sommarens härliga A la Carté meny!

0