Säfsenbloggen

29 november, 2011 - 17:15
Hanna

Nu. Nu äntligen är det inte långt kvar till vintersäsongen drar igång på allvar och jag hoppas ni längtar lika mycket som jag gör!


Det enda vi saknar just nu är snön som lyser med sin frånvaro. Men prognosen ser däremot riktigt bra ut! Det väntas både snö och kyla  i slutet av denna helg så håll tummarna!


Annars så är förberedelserna i full gång på varje avdelning och det märks verkligen att det bara är en dryg vecka kvar! Här nedan ser ni Marcus och Morgan från Skidboden där flitens lampa kanske lyser starkast.
Hoppas som sagt att ni är lika taggade som vi för nu börjar snart nedräkningen.

0
24 november, 2011 - 11:53
Karin

Trots att kylan verkar vänta ut hela novmeber så har vi iallafall börjat att pynta. Mysiga ljus, girlanger, blommor och stakar, elden sprakar i Hyttan och utanför har stora granen kommit på plats.


Seppo och Henrik är riktiga hejjare på att såga och få granen i rät linje.


Åsa pyntar den fina granen inne i Hyttan med kulor, ljus och glitter. Nu i helgen så dukar vi upp första julbordet för året, korvar, köttullar och godis ska få mätta min mage. Välkommen du också!

0
21 november, 2011 - 12:12
Hanna

Hallå Hörni!


Nu vill jag ta med er tillbaka två veckor i tiden - En kväll då Hyttan förvandlades till ett läskigt spökslott med spindelnät på väggarna och spöken i taket. En kväll då över 100 utklädda barn med föräldrar deltog. Vi snackar alltså Halloweenfest och förmodligen den roligaste kvällen i år!


Och nu äntligen har vi fått tag i bilderna!  Amelia och Ester var några av de första barnen som dök upp, här uklädda till Askungen och Pippi Långstrump.Cruella De Vil var på plats och hjälpte alla barn att göra läskiga pumpor i vår egna pumpaverkstad. Och här nedan ser ni resultatet. Snyggt!
Jokern kom hela vägen från Gotham City för att hänga i baren med Hulken och dricka Snövits Discobubbel.Arvid och Tilia var läskigt skrämmande...Under kvällen stod Snövit och Tingeling för lite underhållning med bland annat limbo på schemat.Och vad vore en fest i Säfsen utan Filurius?!? Självklart dök han upp för att bjuda våra skrämmande gäster på godis och släppa loss på dansgolvet.


Så ett stort tack till till alla barn som gjorde våran kväll! Det här var hur kul som helst! 

0
15 november, 2011 - 23:04
Christer

I natt startade vi snöläggningen i Säfsen Alpin. Alla timmar tas tillvara, mer kyla önskas.

0
15 november, 2011 - 17:29
Filurius


Titta vilken fantastisk solnedgång vi har i Säfsen idag! -1 grad ute och det är nästan magiskt vackert.

0