Säfsenbloggen

31 januari, 2012 - 22:44
Evelina

Hej på er där ute!!
Jag har kommit tillbaka till säfsen efter en härlig vecka i Kläppen på utbildning. Den här veckan är det verkligen full fart i skidskolan. Vi har många skidsugna barn i backen. Åh jäklar vad skoj vi har!

Idag ska ni få veta mer om Rikhard Hakola 

 


ålder: 21


Kommer från: Kristinehamn


Åker: Snabba skidor


Favoritfärg: Lila


Favoritbacke: Den snabbaste!


Favoritdjur: Guldfisk


Talang: Grym på att dansa


Min högsta dröm: Fred på jorden


När jag bllir stor vill jag: Jobba med människor. Vara en förebild (för många) någon som alla ser upp till


Beroende av: Facebook och google! vad skulle jag göra utan er??


Jag blir glad av: Ett leende!


Jag är rädd för: isfläckar


En bra kompis är: En ärlig person som man kan lita på


Tips: "Det enda sättet att lära sig åka skidor är att åka skidor!" Om ni vill träffa den här coola killen bör ni ge er ut i backen!

0
28 januari, 2012 - 16:56
Carolina

Hej på er!


De senaste dagarna har det varit nysnö varje morgon när jag tittat ut genom fönstret. Så härligt!! Idag har temperaturen legat på -6 grader och strålande sol. Perfekt dag för att ta några åk i backarna.


Jag tänkte passa på att ge ett litet present tips! Vi har nämligen fått den nya smyckes kollektionen från märket SNÖ. Armband, halsband, örhängen och ringar! Varför inte skämma bort mamma, flickvännen/frun, vännen eller dottern med en fin gåva? Eleganta smycken som passar perfekt för alla tillfällen!
Välkomna in till oss i Receptionen för att kolla in kollektionen.


0
26 januari, 2012 - 16:50
Hanna

Hej Hopp Alla Glada!


Vaknade tidigt idag och fick se hur snön bara vräkte ner utanför fönstret. Min första tanke var att det här måste man ju ut och rulla runt i och tog därför med mig Jenny upp till backen för att leka. Fick där även höra att Harpasset äntligen har öppnat så passa på att ge er ut i snöyran ni också, för det var helt underbart!Här ovan ser ni alltså Jenny på toppen av Branten. Henne kan ni annars träffa på Hyttan i restaurangen med block och penna i högsta hugg!
Under en dag som denna kan det ibland bli lite kallt om fossingarna och då kan vi varmt rekommendera er att besöka Halvar i Wärdshusets Café. Där hittar du bland annat varm choklad och årets stora nyhet - AMERIKANSKA VÅFFLOR! Självklart var vi tvungna att smaka och det här, hörrö ni - det vill ni inte missa. Magiskt gott! Finns med antingen jordgubbssylt eller hjortronsylt - och grädde förstås! Mumma!
Nu lär vi rulla nedför backen tillbaka till bilen men hoppas vi ses snart igen!


Hälsningar Hanna & Jenny

0
25 januari, 2012 - 12:37
Karin

3 nyfikna rådjur hälsade God morgon när jag svängde in mot Stugbyn imorse, kanske ser ni dem efter längdspåren upp mot Östertjärn om ni har tur.


Idag Onsdag har vi 9 backar öppna och senaste nytillskottet är Rödingen, där "piffar" även Piffen till alla rails, boxar och hopp inför invigningen av parken nästa lördag. Under invigningen så kommer även Säfsens park att döpas för första gången, många kreativa har varit med i vår namntävling på facebook, så nu äntligen har vi ett passande namn.


Beachflaggor och snygga ramar är beställda med det nya namnet! Det kommer bli riktigt snyggt och parken kommer att bli grym.


 Passa på att planera in i kalendern redan nu: Invigning och Session i Säfsens Park lördag 4/2 med start kl. 10.00!

0
24 januari, 2012 - 20:01
Evelina

Tjenamors!

Jag befinner mig för tillfället i Kläppen på utbildning. Närmare bestämt SLAO´s steg 1 Snowboard.
Vi är ett skönt gäng på 6 pers som åker snowboard hela dagarna o har föredrag på kvällarna. Vi lär oss att lära ut snowboardåkningens grunder på bästa sätt. 
Så när jag är tillbaka i Säfsen igen på måndag vill jag ha massa nya elever som vill lära sig åka bräda!! 

dagens tips från Rikhard:  "Värm inte dina skidglasögon i micron.. Då smälter dom!!"


See ya! :) 

0