Säfsenbloggen

29 februari, 2012 - 17:13
Evelina

Härliga sportlovsbilder från ett härligt säfsen!

0
28 februari, 2012 - 19:31
Hanna

Godkväll Allihopa!


Ni vet den där känslan som infinner sig efter en härlig dag i backen? Rosiga kinder, pirr i magen och man kan bara inte vänta tills man får sätta på sig skidorna igen och susa ned för backen?! 


Så varför vänta? Behåll pjäxor och skidor på och var med oss under Kvällsåkningen vettja! En oslagbar mysig stämning när mörkret faller på och vi tänder lamporna i både Familjebacken och Rödingen. Eller varför inte ta en tur till toppen och spana in solnedgången?


Nedan ser ni Marie - en av våra pistörer och en helt fantastiskt go tjej - som spanar upp emot liftstråket. Även linslusen Erik är på plats vid Ankarliften som ibland kan vara knepig att fånga på egen hand.
Nä, det här borde man göra oftare! Kvällsåkningen är öppen mellan 16.00 - 19.00, varje tisdag och torsdag, och vet du vad? Om man köper ett 3-dagars liftkort eller mer så ingår kvällåkningen utan extra kostnad.


Vi ses i backen!

0
27 februari, 2012 - 10:19
Solberget
 
0
24 februari, 2012 - 17:03
Filurius

Hej hopp på er! Nu var de längesedan jag plockade fram "älgpaden" och bloggade.


Jag lever livet uppe i backen om dagarna och kikar förbi Hyttan om kvällarna, käkar pannkaksfrossa och busar med alla roliga barn i skidskolan. Kom upp och hälsa på vettja:


FILURIUS SISTA MINUTEN ERBJUDANDE Mysiga timmerstugor med stort allrum och braskamin, strödygn vecka 9, 799 kr/dygn. Du gör din bokning genom att ringa mina kompisar i Hyttan på 0591 77 51 00!


Vi syns!

0
22 februari, 2012 - 17:10
Evelina

eller nej... det GLIDER!!!


en härlig morgonman får ju inte åka snowracer o pulka i skidbackarna men jag va bara tvungen att fånga detta på bild. En pappa och barn på snowracer nedför barnbacken med stavar! Det såg himla kul utSamling av elever 9.30

Filurius är givetvis här och kramas och äter pannkakorJocke hjälper till i specialen liftenErik är redo att fånga ankarliftarna


I morgon är det torsdag och avslutning i skidskolan. Då får vi se om skidlärarna kan dra hem dragkampen eller om det blir eleverna.

Dagens tips: Häng på era barn när de åker skidor/snowboard. Ni kommer att få en upplevelse!


 

0