Säfsenbloggen

31 mars, 2012 - 13:19
Hanna

Ja det vill jag lova att det är när Janne Karlsson är på plats i Säfsen! En skicklig ståuppkomiker och trubadur som verkligen kan konsten att underhålla! Och såhär såg det ut i Smedjan Bar igår..
Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingen in.. - Både stora och små är med och hoppar på dansgolvet när Janne river av ett medley på årets största schlagerhits!Klappa händerna när du e riktigt gla´!


Här blandas klassisk skönsång och rock 'n' roll med historier och mellansnack som får oss alla att kikna av skratt. Hysteriskt kul!
Detta är alltså Janne i ett nötskal och redan idag har du chansen att se honom igen i Smedjan kl 16.15. Läskande barndrinkar, kall öl och mycket mycket annat finns såklart i baren. Kanske prova en av Hyttans populära pizzor som öppnar redan kl 14.00?


Vi ses!


VARMT VÄLKOMNA!


 


 

0
30 mars, 2012 - 12:36
Matte

Perfekta förhållanden i backen idag!
Sväng förbi och ta ett åk!
Välkomna! 

0
22 mars, 2012 - 11:21
Evelina

Hej svejs!


Nu på morgonen har jag satt upp en slalombana i Älgkroken och oj va om tyckt den var redan efter 5 minuter!
Emmas röda gäng testar bananOm man gillar att åka i skogen ska man absolut testa BlixtenHittade inga tussilago men rinnande vatten fick duga som vårbildSittliften är extra omtyckt dessa soliga och varma dagar. Igår hade vi ca 14 grader varmt och idag förväntas det bli ännu varmare.


 

0
16 mars, 2012 - 15:00
Evelina

Hej på er!
Om ni inte visste det så har vi massor med snö kvar här i Säfsen!
Jag var nämligen hemma och hälsade på en sväng och där fanns det ingen snö kvar alls.
Jag vet ju inte vad ni tycker men jag tycker det är som allra bäst att åka skidor nu på vårkanten.Dagen började med massor av molnRäven Ragge är i barnbacken och håller kollHoppen borras på platsVid 11-tiden spack det upp och nu skiner solen! Då kan man passa på att sola lite i sittliftenLångsvängen
RödingenVi har faktiskt snö kvar utanför backarna oxåSkogsrundan
Full fart i pulkabacken här uppe vid solberget


 


Nu ska jag ut och ha lektion och jobba lite på hjälm-brännan.
Ses i backen!

0
13 mars, 2012 - 14:44
Carolina

Hej!Så här ser det ut hos oss idag och har gjort de senaste dagarna! Helt fantastiskt! Vi har alla nedfarter öppna och 35 km längdspår. Så ta med familjen och kom upp till oss på Säfsen och njut av några härliga skiddagar ni också!

0