Säfsenbloggen

23 april, 2012 - 11:43
Karin

Måndag morgon, ute är det duggande regn och molnen håller sig tätt samlade, över hela avlånga landet verkar det som. Alla väder har sin charm.


Det är dagar som denna som man längtar så där lite extra till värme, sol och sköna dagar.


Tänkte därför den grå dagen till ära presentera en uppstickare i årets weekendpaket utbud, nämligen GOLF WEEKEND.


Passa på att förena det bästa av två världar, en runda på golfbanan och storslagen vildmark.


Spela golf på Hagge GK och bo i sköna, nyrenoverade stugor. Säfsen ligger ca 6 mil från golfbanan Hagge GK ca 1 timme med bil. Efter avslutad runda kan du njuta av Säfsens, härliga Vildmarks spa med behandlingar och bubbelpool, trevlig bar och restaurang.


Läs mer om banan på haggegk.se,


Logi inkl. linne och städning, Greenfee 1 dag, SPA och Poolbad finns som tillköp.


Så vad säger ni, dags att planera in en skön helg med golf, god mat, storslagen miljö och avkoppling. Läs mer och boka här >>>

0
19 april, 2012 - 11:56
Karin

Nu är vintern över för denna gång och jag längtar redan till december. Men fram tills dess så har vi givetvis mängder med härliga weekendpaket, storslagen natur och förhoppningsvis en varm skön sommar framför oss.


Jag tänkte presentera våra 3 nyheter för säsongen för er och börjar idag med;


SPA-WEEKEND under hösten 2011 så tog Säfsens vildmarksspa form och källaren på Hyttan genomgick en förändring, vi byggde fler behandlingsrum, bytte ut färg och form och piffade till både omklädningsrummen och hela relax utrymmet. Terassen byggde vi ut och med utsikt över Säfssjön kan man nu njuta av ett varmt jacuzzi-bad både under gnistrande vinterkvällar och ljumma sommarkvällar, väldigt härligt.


I Säfsens SPA-WEEKEND ingår logi inkl. linne, städning, 2 härliga middagar i Hyttan Kök & Bar en 25 min valfri behandling ur Kerstin Florians behandlingsmeny och 1 h bad i vår härliga jacuzzi.


Detta paket är perfekt för tjejgänget eller på tu man hand med någon som man tycker om. Låter det intressant? Läs mer och boka här >>>>


Nästa gång kikar vi närmare på Säfsen GOLF-WEEKEND.

0
13 april, 2012 - 14:27
Matte

Nu på söndag tackar vi för denna säsong i Säfsen, fina backar gott om snö och massor med fyrhjulingar bjuder vi på nu i helgen!
Välkomna!

0
7 april, 2012 - 18:42
Emma

Påsk afton är här! Många ställde upp i  maskeradslalom tävlingen.


Alla som deltog fick varsin stjärtlapp och många anndra finapriser.


GLAD PÅSK!

0
7 april, 2012 - 14:21
Carolina

GLAD PÅSK!!


Vårt program för helgen är i full gång och igår eftermiddag var det dags för Påskpyssel! Vi förvandlade en del av Hyttan till en riktig påsk-pyssel-verkstad och det dröjde inte länge förrän hela huset var fullt av glada förväntansfulla barn som ville vara med.Hos Emma kunde man få ansiksmålning. Jag såg både fjärilar, katter och påskärringar som sprang runt här.


Här tillverkar vi kort, figurer och målar teckningar. Och självklart kom Filurius på besök och kramades med barnen.Lilla påskärringen Ester hade också varit med och pysslat, här visar hon stolt upp sin fina kyckling som hon gjort helt själv.Dagen avslutades med ponnyridning. Här ser vi Amelia 5 år som är lycklig att få rida! "Jag älskar hästar, säger hon och ler"


Vi önskar er en fortsatt trevlig Påsk! Om ni har vägarna förbi Säfsen så stanna gärna till och kika i vårt påsk-program. Det är massa bus hela helgen!

0