Säfsenbloggen

30 maj, 2012 - 17:34
Matte

Nu pratar vi dansgolvsslätt! Någon mer än jag som blir sugen???
Välkomna på fredag kl:10

0
26 maj, 2012 - 12:13
Erik

Hej alla storfiskare!


Tänkte i sommar försöka bjuda på lite fisketips, fiskehistorier och andra trevliga anekdoter från våra fina vatten i Säfsen.Här ser ni Fredrik som just dragit en fin öring på dryga två kilo i Stora Låsen, fisket efter öring, röding och regnbåge är riktigt bra för tillfället!Vad kan väl vara mer inbjudande än en spegelblank sjö med massor av vakande fisk? Fågelsång och sommarens första riktiga värme höjer upplevelsen ytterligare dessa sena majkvällar.


Igår öppnade Kroktjärn åter för fiske vilket innebär att alla ädelfiskevatten utom Holmsjön(bara vinterfiske tillåtet) är öppna inom fiskevårdsområdet. Greppa spöet och hitta just ditt smultronställe!


Skitfiske!

0
22 maj, 2012 - 14:36
Karin

Stugbyn exploderar av grönska och vår, temperaturen ligger på härliga 20+ humlor och bin verkar vaknat ur sin dvala. Nu är de vår!


Även om vi faktiskt kan bjuda på en hel del snö om man tar sig en tur upp till Säfsen Alpin, inget ovanligt vid den här tiden men det känns faktiskt lite märkligt när man sitter med en kaffekopp mot Hyttans varma fasad och blickar ut över Säfssjön och i ögonvrån kan man se snöfläckar runt om Solberget.


Passa på att unna er en korthelg med familjen, slappna av och ladda batterierna inför hektiska veckor med skolavslutningar och alla måsten inför sommaren.


Samla familjen och kom till Säfsen! Här finns massor av skoj för hela familjen! Familjehelg fre-sön fr. 1 195 kr per person inkl. Linne, handdukar, städning vid avresa samt 2 buffé middagar. >>>>


Välkommen till Säfsen och våren!

0
22 maj, 2012 - 12:48
Matte

Hej hej!
Tomas är på plats och förbättrar/återställer efter vårfloden, allt för att er upplevelse ska bli bästa möjliga!
Välkomna!

0
19 maj, 2012 - 13:27
Matte

Hej på er!
Vi måste tyvärr medela att öppningen av SBCP för sommaren blir flyttad fram en vecka, förhållandena just nu i backen: snö täcker en del av lederna och där den smällt eller vi skottat bort den är lederna för mjuka för att de ska gå och cykla i dom. Vi jobbar frenetiskt för att det ska bli riktigt bra cykling till öppningen helgen 1-3/6
//Trailcrew

0