Säfsenbloggen

30 juni, 2012 - 12:51
Erik

Hej!


Trött på regnandet? Jo det har varit lite blött ett tag nu men faktum är att fisket mår bra av lite kyligare och blötare väder!


Gäddor, öringar, regnbågar och framförallt rödingar blir mindre aktiva och söker sig till de djupare delarna i sjön när vattnet blir riktigt varmt.


Abborrarna däremot gillar väl inte nuvarande väder till 100 procent men å andra sidan har vi förhoppningsvis de varmaste veckorna framför oss.Så på med regnkläderna och passa på att fånga någon fin ädelfisk eller ge er ut på jakt efter gammelgäddan, det kan faktiskt löna sig just nu!Själv packar jag nog fiskegrejerna för en tur redan ikväll..


Vi ses!


 


 


 

0
29 juni, 2012 - 15:33
Carolina

På Måndag smäller det! Då drar äntligen vårat veckoprogram "Upplev Säfsen" för sommaren igång. Varje dag bjuder vi på en mängd olika aktiviteter för både stora och små. Var sägs om en kaffetur på Säfsenflotten, fiskeskola, indianlekis eller varför inte ta chansen att testa cykla Downhill i vår Bergcykelpark? Dessa är bara några få av alla våra rolika aktiviteter som vi erbjuder.


Så ta med familjen & vännerna och kom in till oss i Receptionen för att hämta ert egna veckoprogram och boka in just era favoriter.Psst.. ni vet väl att det finns både på svenska & engelska. Bra va?


Välkomna!

0
28 juni, 2012 - 11:18
Christer

För fjärde gången är vi nominerade av åtta utländska marknader till utmärkelsen TRIP Global Avard. Vi är mycket stolta och hedrade över nomineringen. Vi är en åretruntdestination med ett brett utbud av upplevelser i en storslagen vildmark. Tillsammans med vår härliga personal fortsätter vi att utveckla och förbättra Säfsen. Vi finns här alla dagar året runt. Välkommen till Säfsen.

0
25 juni, 2012 - 15:45
Matte

I Säfsen fortsätter vi att satsa på cykling i alla dess former!! Samarbetet i bikingdalarna innebär en helt ny gradering och markering av lederna, på bilden ser ni en hubb, eller spårcentral, här utgår alla leder i Säfsen, här finner du även all information du söker.
Välkomna! 

0
15 juni, 2012 - 14:36
Karin

Stämmningen är på topp likaså vädret, Adventure days drog igång igår och närmare 600 Offroad-motorcyklar samsas i Säfsen.


Många passade på att ta sin tallrik och äta lunchen ute i solskenet.

Teknik-banan precis brevid Solbergets Wärdshus var välbesökt och det gäller att hålla tungan rätt i mun om man vill ta sig hela vägen runt.


Helgen bjuder på härlig offroad åkning, teknik banor, intressanta föreläsningar, försäljning, god mat, afterbike, live-underhållning och mycket god stämning.


Är du MC intresserad? Passa på att hälsa på oss över dagen imorgon! Välkommen!

0