Säfsenbloggen

29 augusti, 2012 - 18:54
Carolina


Denna vackra ljuslykta har vi på Säfsen fått av våra härliga stamgäster paret Bjöörn från Västervik som har varit hos oss 20 år irad! Detta förgyller verkligen våran vardag och vi är oerhört tacksamma för denna fina gåva. Vi hoppas såklart att ni kommer att besöka oss många år till.


Stort tack!

0
27 augusti, 2012 - 12:02
Christer

Nu pågår servicearbeten och förberedelser inför kommande vinter. Brantenliften får en välbehövlig renovering.
snösytem, pister mm får en genomgång. Wärdshus och café Solberget uppgraderas.
Mer nyheter inom kort.
På bilden ser ni hela DH gänget i full aktion på bergstationen.

0
22 augusti, 2012 - 18:06
Filurius

Hej Hopp!


Med en härlig, fartfylld sommar med massa glada & nöjda gäster i ryggsäcken så tackar vi nu för denna högsäsong och välkomnar istället sensommaren & hösten!


Och ni vet väl vad det innebär?? - Jo det ska jag berätta. Att vi säger Välkommen tillbaka till våra härliga weekendpaket. Det är färdiga paket där det ingår bla logi, städning, sängkläder, handdukar, kartor samt 2 buffemiddagar. Och det bästa av allt är att oavsett om du gillar vandring, fiske, downhill, eller att bara vara så har vi ett paket som passar just er! Bra va?
Kontakta mina vänner i Receptionen för mera information och bokning.


Välkomna!

0
16 augusti, 2012 - 18:51
Carolina

Hej!


Värmen har verkligen slagit till här i Säfsen! De senaste dagarna har solen skinit och temperaturen ligger på 20-25 grader.


När dagarna är så härliga som dessa så vill jag passa på att tipsa om våra vandringsleder! Att få njuta av milslång vacker utsikt och samtidigt känna solstrålarna i nacken är fantastiskt! Vi har flera olika vandringsleder så oavsett om ni är erfarna eller oerfarna så har vi garanterat något som passar just er.


Så samla familjen, packa ner kaffetermosen i ryggsäcken och kom upp till oss för att njuta av en tur i vår vackra vildmark.


Välkommen in till oss i Receptionen så berättar vi mer.

0
5 augusti, 2012 - 16:17
Filurius

Hej!


Vill bara berätta för alla downhill åkare att vi har öppet tisdag- söndag 10-16 även nästa vecka.


Har du aldrig testat, ta chansen! under onsdagen mellan 10-12.30 kan du även få lite extra tips av våran duktiga instruktör Nina. Boka er plats i sportshopen senast kvällen innan.
Vi ses!

2