Säfsenbloggen

30 september, 2012 - 22:25
Matte

Sista dagen för säsongen idag... Alla cyklar ute, precis varenda en! Det är just så det ska va! leenden har präglat våra gästers ansikten hela sommaren, ofta lerstänkta, men likväl med leenden. Under vintern ska nästa års byggnationer planeras, följ utvecklingen här eller på Facebook,
Missa inte utförsäljningen av -10 hyrcyklar... 
Tack för i år!
/SBCP


0
20 september, 2012 - 14:06
Carolina
Vi lättar upp i höstmörkret och bjuder in till Oktoberfest i Hyttan Kök & Bar! Kom och njut av god tysk mat såsom Spätzle, Bratwurst, Sauerkraut och Apelstrudel. Naturligtvis finns här också gott om Oktoberfestöl i många olika tappningar.

 


På med Tyrolerhatten och läderbyxorna och släpp loss till äkta Tyrolermusik. Säfsens Ölfestival är den 19:e och 20:e oktober 2012. I paket priset ingår boende, linnepaket, avresestäd, entré och middag samt frukost.


Kontakta Receptionen för mera information samt bokning. Tel: 0591-775100


Välkomna!

0
11 september, 2012 - 18:44
Carolina

Förra året blev en läskig succé men årets höstlov blir läskigare och roligare än någonsin...


Vi vill hälsa er hjärtligt Välkomna till årets Halloweenfest på Hyttan! Den 2a november så smäller det! Pumpaverkstad, pysselhörna, disco och mycket mera kommer kvällen att bjuda på. Klicka på länken nedan så kommer du direkt till vårt program för kvällen, där du även hittar mera information!


Klicka här för årets inbjudan--->


Här kommer en liten smygtitt på hur det såg ut förra året.


Ser det inte spännande ut? Ta med familjen & vännerna och kom upp till oss på Säfsen, vi lovar att det blir en oförglömlig kväll! 


 

0
3 september, 2012 - 15:40
Karin

Visst blir man sugen att vara med i Robinson...


En klar och skön höstdag i Säfsen kan innehålla vandring, MTB, Downhill eller kanske bär och svamp plockning...


Men min personliga favorit är faktiskt Vildmarkslekplatsen, där kan vuxna och barn bli Robinson deltagare för en dag, här kan man utmana varann i alla klurigheter som finns, och kanske avsluta dagen med ett Ö-råd.


Allt är byggt i naturmaterial, inga skrikiga färger eller "plastiga" pluttar så långt ögat når. Vildmarkslekplatsen hittar ni precis intill Majatjärn, som för övrigt är en av våra populära "put and take" tjärnar.


Passa på att besöka oss över dagen i höst och bli familjens "Robinson".


Vildmarkslekplatsen finns för alla Säfsen besökare, och all lek är gratis! Karta och information finns i receptionen, Välkommen!


 

0