Säfsenbloggen

28 november, 2012 - 12:47
Carolina

Hej på er!


I morse när jag tittade ut genom fönstret så fick jag genast ett leende på läpparna. Äntligen har snön kommit till oss på Säfsen! Det snöade hela dagen igår och väntas komma mera under veckan. Temperaturen ska ligga på mellan -5 till -10 grader de närmsta dagarna.


Nu längtar vi till säsongsstart den 20/12.


Kolla vad vitt och fint det är!


0
20 november, 2012 - 12:05
Karin

Idag är en typisk novemberdag, så här i huset längtar vi lite extra till den 20 december om exakt 1 månad faktiskt, så slår vi upp portarna för årets vintersäsong.


Men som tur är så anlände vår stora och ståtliga julbock idag och förgyllde dagen med härlig jul-mys känsla.


Nästa fredag så drar vi igång julborden på Hyttan och då hoppas vi att bocken fått sig några kalla nätter och lite pudersnö på mulen.


Passa även på att följa oss på facebook, under de närmsta 20 dagarna så kommer vi att presentera en nyhet varje dag som vi hoppas att du och din familj kommer att gilla!

0
3 november, 2012 - 16:58
Carolina

Igår var det äntligen dags igen för något som har blivit en tradition hos oss på Säfsen. Nämligen Halloween på Hyttan! Huvudbyggnaden i stugbyn förvandlades till ett spökslott och på schemat stod bla pumpaverkstad, pyssel, porträttfotografering med Filurius och sedan avslutades kvällen med ett läskigt spökdisco. I Smedjan Bar kunde man beställa drinkar av alla dess slag, bla Tingelings discobubbel.Glada Joline ville gärna fotas med Filurius.Stålkvinnan hjälper alla barnen på Pumpaverksta´n.På bilden ovan ser ni våran yngsta utklädda gäst som heter Saga Pettersson, 7 månader.Filurius rockar loss på dansgovlet med alla barn.


Vi vill tacka alla som var med och gjorde denna kväll så fantastisk! Och så hoppas vi att vi ses nästa år igen.

0