Säfsenbloggen

29 december, 2012 - 14:33
Klara

I torsdags eftermiddag hände det som jag vet att många väntat länge på. Nät och avstängningsskyltar flyttades och Specialen öppnades äntligen för skidåkning.


Öppna pister är nu: Kidsområdet, Filuriland, Familjen, Långsvängen, Gläntan, Harpasset, Älgkroken och Specialen. Även Kidsparken intill Familjen är öppen samt fyra av våra sex liftar. 4-stolen öppnar en timma senare än de övriga liftarna, alltså 10.00. 


Här är två bilder tagna på samma ställe på toppen fast på två olika dagar med helt omvänt väder. Den ena bilden togs under fallande snöflingor och den andra bilden togs under strålande solsken. Ändå tycker i alla fall jag att de båda bilderna har sin charm och jag hoppas att ni alla kommer ha en helt underbar semester här hos oss vare sig det snöar eller solen skiner. Vi ses i liften! 
0
24 december, 2012 - 10:22
Carolina

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!


Önskar vi på Säfsen.

0
20 december, 2012 - 19:59
Hanna

Hallå Allihopa!


Idag sparkar vi äntligen igång vintersäsongen 2012/2013 - och som vi har väntat! Det finns så mycket nyheter så jag vet inte ens vart jag ska börja men eftersom Hyttan Kök & Bar är hemmaplan så tänkte jag slå ett slag för all barn och presentera säsongens smarriga barnbuffé!I restaurangen serveras alltså varje dag mellan 18.00 och 21.00 en barnsligt god buffé där barnen själva kan välja sin favoritmat! Där hittar du garanterat pannkakor hela veckan lång tillsammans med ytterligare en rätt, unik för varje veckodag. Ikväll är det torsdag och torsdag betyder Tacos - mumsfilibabba säger jag!


Så till alla barn: Ta med mamma och pappa upp till Hyttan och ät så mycket pannkakor ni vill - det är mitt tips!


Hoppas vi ses!


 


 

0
20 december, 2012 - 10:20
Klara


Nu äntligen slår vi upp portarna och kör igång en ny vintersäsong. Vi liftvärdar önskar er hjärtligt välkomna och hoppas på en, om möjligt, ännu roligare vinter!

0
18 december, 2012 - 15:15
Carolina

Hej på er!


Här i Säfsen faller snön och vi laddar för fullt inför säsongsstart 20/12. Vi har ca 40 cm snö i naturen och totalt 35 km längdspår öppna, och de är följande.


Mellanfallsvägen, Östertjärnsvägen, Säfsbyn-Östertjärn, Elljusspåret samt Säfsbyn-Östertjärn.


Välkomna!

0