Säfsenbloggen

29 augusti, 2013 - 11:54
Karin

Här har vi någon som längtar efter att de första flingorna faller från himlen. Utrustningen verkar passa mer perfekt än förra året, bra tycker Thilda!

Men först, hösten i Säfsen bjuder på massor av härliga helger.


V.38 Är traditionellt sett den bästa bär och svamp helgen i Säfsen, luften brukar vara klar och solen stå högt, träden har dessutom fått fantastiska färger som skapar en vacker vy.

V.42 Arrangeras ett barmarksläger tillsammans med Bröderna Tynell, svettigt, lärorikt och en perfekt kick inför hösten och vinterns vasaloppsträning.

V.43 Häng med på höstens galnaste helg, vi lovar att ingen blir besviken, tysk mat, Tyroler musik och öl i olika tappningar, kan de bli bättre?

V.44 Som vi har längtat, höstlov i Säfsen bådar för aktiva ute-dagar, familjemys och en chans att bara vara tillsammans!

V.49-50 Här har förmodligen ett täcke av vit snö lagt sig över Säfsen, inne i Hyttan har vi tänt ljus och de luktar både glögg och pepparkaka, julborden i Säfsen är traditionella, mysiga och mättande.


Av erfarenhet och i och med alla fullspäckade helger så kommer hösten bara att svischa förbi. Så fort "novemberkylan" slår till så börjar vi rulla ut snökanoner och putsa av skidområdet, för att den 19 december kunna hälsa alla nya och gamla skidsugna gäster välkomna till Säfsens vinterlandskap.

Är ni likt Thilda, redo för en ny vinter i Säfsen?


0
19 augusti, 2013 - 14:45
Anna

Den här veckan är Tenson skistore öppet 9-18 måndag-lördag (stängt för lunch 12-13), samt 10-13 söndag. 
Från v.35 kommer vi ha öppet torsdag 16-19, fredag och lördag 9-18 (stängt för lunch 12-13) och söndag 10-13.

Vi har även startat en riktig pang-rea!
30-70%ALLT i butiken.

För intresserade kommer vi börja sälja ut MTB-cyklar för både vuxna och barn samt BMX-cyklar.
Vid intresse kontakta Tenson Skistore på:

infosportshop@safsen.se

0591-775043

Välkomna att fynda!

0
9 augusti, 2013 - 20:30
Klara

Det har varit full rulle i berget hela sommaren med cyklister i alla åldrar och nivåer. Superkul tycker trailcrew och vi hoppas att ni också har haft fantastiska dagar här i Säfsen. Nu lider semestertiderna mot sitt slut men inte bommar vi igen för det. Däremot trappar vi ner till endast helgöppet fram till och med den 29:de september som är sista dagen för den här säsongen. Öppet har vi fre-sön, 10.00-16.00. Varmt välkomna!


0
6 augusti, 2013 - 20:14
Evelina

Tisdag idag och vi har dukat upp Säfsens smaker på buffén ikväll! En mycket omtyckt buffé med bl.a: sill, lax, västerbottenpaj, kantareller, lingon, viltgryta, älgjärpar och mycket mycket mer!

 

Dagens drinktips är en värmande Irish Coffee! Vi har lite blandat väder här i Säfsen för tillfället och då kan man passa på att bara ta det lugnt.

Varmt välkomna!!

0
5 augusti, 2013 - 18:15
Klara

Du har väl inte missat att Säfsen även finns på Instagram? Har du det så tycker jag det är dags att plocka upp telefonen, knappa in SafsenResort och klicka på follow på en gång!

Just nu pågår där en tävling där chansen att vinna jättefina priser finns. Ta liften upp på solbergets topp och håll utkik efter Filurius som sitter och fikar i Svampskogen (Harpasset) på vägen ner. Fota sedan dig själv med Filurius, ladda upp bilden på Instagram och hashtagga bilden med #DownhillSäfsen så är du med i tävlingen. Lycka till!


0