Säfsenbloggen

18 september, 2013 - 16:57
Karin

Rekryteringsdag med energi - helt klart! Idag har delar av personalstyrkan träffat massor av härliga människor som vill jobba hos oss i vinter.

Hyttan fylldes tidigt imorse av nyfikna, förväntansfulla och glada rekryter, vissa hade rest långt och kom redan igår och andra hade letat sig fram längs "morgondimmiga" vägar.

Dagen bjöd på en rundtur av skidområdet för att sedan vidare ner på "byn" spana in eventuellt boende under de kommande vintermånaderna, de utmanande sammarbetsövningar på Myrholmen klarade alla galant

och vissa hann med ett och annat hopp ner i Snowcamps stora skummgummibassäng (foam-pit), givetvis lyckades vi klämma in intervjuer också.


De bubblade på Hyttan och nervositeten överröstades av den positiva energi som alla bjöd på, att jobba med service är verkligen härligt.

Jag känner på mig att vi har en riktigt rolig vinter framför oss!


0
16 september, 2013 - 10:11
Klara

Vi i trailcrew tackar för ytterligare en fartfylld helg, det börjar kännas lite sorgligt att det bara är två helger kvar. Vi får hoppas att dessa två helger blir lika härliga som denna. Under lördagen hade vi rekordmycket cyklister hos oss, både nya ansikten och sådana som varit hos oss förut. Som vanligt sken solen hela dagen, vi har verkligen haft tur med vädret i år. Det är bara att hålla tummarna för att vintern blir lika bra som sommaren, mycket snö vill vi ha!


0
12 september, 2013 - 16:50
Klara

Downhillsäsongen börjar nu närma sig sitt slut och vi har endast tre helger kvar innan vi slår igen portarna. Det har varit ett enormt högt tryck flera helger den här sommaren så glöm inte att förboka en cykel om du vill vara helt säker på att inte bli utan. Speciellt på lördagar är det full rulle uppe på Solberget.

Vi har också haft väldigt många cyklister i år som varit här tidigare om åren vilket är väldigt roligt. Att några av dem sen kommer någonstans utanför Sverige är ännu roligare. Bland annat en holländsk kille som hittade hit för tredje gången och ett tyskt par som var här förra året. De hade inte tid att cykla i Tyskland så de fick åka hit i stället, berättade de glatt i fredags, och cyklade downhill hela helgen. Tillhör du också de som kommer tillbaka år efter år? Tveka inte att skriva ett par rader och berätta varför, eller varför du inte gör det. Vi ses i cafét på Solberget!


0