Säfsenbloggen

25 september, 2014 - 10:42
Carolina

Låt Säfsen bli ditt andra hem!

Nytt område, nytt läge! Nu bygger vi om Djupdalen – 12 nya hus inflyttningsklara innan vintern!
Var med oss och skapa framtidens skidort!

Missade du chansen sist? Nu har du möjlighet att skaffa ditt andra hem i Säfsen. Fira jul här, ta med mormor på en weekend, låt barnen få världens härligaste sommarlov, njut av naturen och friheten. Detta kan bli din lugna, trygga oas där du verkligen känner dig som hemma, medans vi hjälper dig att ta hand om de praktiska detaljerna. Husen är effektivt disponerade, anpassade till barnfamiljer, helt nyrenoverade och ligger nära centrumanläggningen Hyttan med restaurang, bar och SPA-anläggning.

Vi tycker att det ska vara enkelt att äga en stuga hos oss, därför synar vi och hyr ut din stuga när du inte är här, dessutom erhåller ni som ägare 75% av intäkterna, vilket ger en enkel och självfinansierande ägarform.

Vi vill passa på att bjuda in er till vår visningshelg v.44 för endast 495 kr per person. I priset ingår boende fre-sön, vandring/fiske karta, husvisning samt gemensam middag på lördag kväll. För mer information samt bokning klicka här ---->

Har du frågor eller vill veta mer? 

Kontakta mig på 070-4172477 eller ca@safsen.se så hjälper jag er gärna! 

Med Vänlig Hälsning
Carolina Axelsson, Säfsen Resort AB

0
2 september, 2014 - 15:56
Carolina

Juni, Juli och Augusti är nu förbi och det är med ett stort leende på läpparna som vi tackar för denna fantastiska sommar och ser nu fram emot en härlig höst fylld med massor av roligheter. Löven på träden börjar sakta skifta färg och skog & mark smyckas nu med naturens egna läckerheter - svamp & bär. Detta är en perfekt årstid för utflykter! Tips! Vårt fiskevatten Säfstjärn passar utmärkt för att kombinera fiske och svamp-letande. Det sägs att man kan hitta gott om "skogens egna guld"-  kantareller i omgivningarna runt om, så glöm inte att ta med en stor svampkorg för man vet aldrig hur mycket guld man hittar. Saknar ni fiskespö eller vill köpa nya drag? Inga problem, i Smedjan finns massor av olika sorter, både för ädel & sportfiske. Dessutom har vi utförsäljning av kläder och souvenirer så man kan verkligen hitta fynd! 

Varför inte samla familjen och kom upp och besök oss någon helg under hösten? Vi har boende ledigt från 599 kr per natt i mysig Timmerstuga med 6 bäddar. Bokning gör du genom att ringa 0591 77 51 00!

Hoppas vi ses i höst!

0