Säfsenbloggen

6 juli, 2015 - 18:35
Klara

Precis som jag sa så var jag bänkad på hyttan kök & bar 15.30 i fredags. Då var det dags för säsongspremiären av sommarens stora nyhet – glassbuffén. Den var bara såå god! Nu vill i alla fall jag ha fredag hela veckan. För 65kr får du äta precis så mycket som får plats i lilla magen, och lite till.

Det var stora skålar med glass och med sorbet. Sen var det en skål full med glasstrutar, bara att plocka åt sig så många man orkar få i sig. Fast ta en i taget så de inte smälter. Till topping var det färsk frukt, passionsfruktstäckta bananer (sommarens dundersuccé), polkagrisar, godis, krossad choklad, maränger, grädde och såklart smarriga såser. Alla tillbehör fick inte ens plats på bilden som ni ser, galet!

Jag vet i alla fall var jag ska hålla hus varje fredag den här sommaren, oavsett väder. Är det regnrusk ute så är det bara på med sticketröjan - du vet den där som kliar och sticks enligt Lotta på Bråkmakargatan, och sen beställa en stor kopp varm choklad att värma sig med efter glassen. För du vet väl att det aldrig är för kallt för att äta glass? 

 

/Jennifer i receptionen

0