Säfsenbloggen

28 september, 2016 - 11:22
Amelie

Hösten är den årstid då vi har som mest konferenser här på Säfsen. Förra veckan hade vi en konferens på över 100 personer vars syfte var att skapa en härlig sammanhållning i gruppen. De hade lagaktiviteter under hela lördagen där de bland annat fick testa att cykla, paddla, elda, samarbeta och lösa olika klurigheter. På kvällen dukades det upp för bankett i restaurangen. Det var ett stort arrangemang där konferensgästerna får uppleva naturen kring Säfsen, de får öva på att samarbeta och skapa en sammanhållning i gruppen och allt avslutades med otroligt god mat i vår mysiga restaurang. 

Nu till helgen har vi ytterligare en stor konferens på upp mot 250 personer där syftet är att knyta nya kontakter. De kommer hålla till i skidbacken där de ska gå uppför backarna och lösa olika uppgifter längs vägen. De har skapat ett bra tillfälle för många företag att sammanstråla och knyta nya kontakter på ett roligt sätt i fin miljö.

Våra aktiviteter passar för både mindre och större sällskap och det går att anpassa efter gruppens önskemål och syfte. Aktiviteternas grundpelare är sammanhållning och teambuilding för att binda ihop gruppen ännu mer och skapa en härlig stämning. I helgen var jag till exempel ute med ett härligt gäng på aktiviteten Myrholmens klurigheter som är en av mina personliga favoriter. Där sätts samarbetet i gruppen på prov och det finns något för alla oavsett om man tycker det är kul med fysiska utmaningar eller mer teoretiska.

Jag vill passa på att tipsa om att boka in en konferens till vintern. Smit ifrån vintermörkret lite och kom till oss där vi kombinerar konferens med skidåkning. I vårt vintererbjudande för 995:-/person ingår skipass och skidhyra. Ni hittar mer information här.

 

Ha en härlig höst så hoppas jag att vi ses ute på nån av konferensaktiviterna framöver.

/Amelie på Aktivitet

0
13 september, 2016 - 15:11
Eric

Hallå där! Nu har hösten börjat smyga sig inpå här i Säfsen och vi vill passa på att tacka alla för en riktig kanon sommar. Även om sommarlovet är slut så finns det fortfarande massor av bra cykling, vandring och fiske kvar här hela hösten, så passa på och kom hit. Nu har vi också sparkat liv i videobloggen som vi annars kört under vintern, så från och med nu så kommer vi uppdatera med en videoblogg så ofta vi kan. 

Vi ses väll på mountainbikelederna i höst?

/Eric

0
7 september, 2016 - 12:13
Amelie

I och med att vi nu har gått in i september lämnar vi sommaren bakom oss och tackar för en fantastisk sommar. Om man ska sammanfatta sommaren har vi haft en sommar full med fiskelycka, härliga soltimmar, mycket lek och bad, många mil cykling och vandring, otroligt god mat i restaurangen och massvis med fler härliga upplevelser som hör semestern till.

Nu är det dags att börja blicka framåt mot en fin höst. Fram till v.44 kommer vi fortsätta med helgpaketen, som ni hittar här . Kom upp hit och ladda batterierna och varva ner nära naturen. Boka in en träningshelg med kollegorna, kompisgänget eller familjen och utnyttja den svalare hösten till att träna. Ta er ut på sjön och paddla, cykla mountainbike eller träna backintervaller i skidområdet.

Hösten är också en stor årstid för våra konferenser. Många företag väljer att komma upp hit och kombinera planering med god mat, teambuilding och vacker natur. Under september har vi flera stora konferenser och det börjar boka på även i oktober. Upplägget brukar vara att företagen har konferens i våra konferenslokaler under dagen, framåt eftermiddagen har de lite teambuilding iform av en aktivitet och på kvällen äter de middag i restaurangen. 

Ha en härlig höst!

/Amelie på Aktivitet

0