Säfsenbloggen

25 november, 2016 - 15:27
Carolina

Första advent närmar sig med stora steg och förberedelserna inför årets julbordshelger är i full gång. I fönstren lyser ljusstakarna, granriskransar och den traditionella ståtliga julbocken är på plats. I Hyttan kök & bar putsas vinglasen och köttbullerullningen drar snart igång på allvar. Vi kan redan nu känna doften av glögg, julskinka och tända ljus, vi längtar! Har ni missat att boka årets julbord hos oss? Inga problem, det finns fortfarande några platser kvar 16-17/12, så passa på att boka en stuga över några nätter och unna er en mysig helg i lugn och ro med god mat och stämningsfull underhållning. Pris Julbord 395 kr, eller varför inte boka vårt julbordspaket där det ingår boende, julbord, frukost, sängkläder, handdukar samt städning för bara 995 kr per person? Ring 0591 77 50 00 så berättar vi mer!

Vad händer annars hos oss då? 
I Skidområdet har vi mottagit årets stora nyhet, en helt ny pistmaskin! Nu längtar vi tills vi får ta första åket. Vi har även testkört våra snökanoner och nu står vi redo när kylan kommer tillbaka. Nu dröjjer det inte förrän berget är omringat av snö som yr och frostiga fönster. I skiduthyrningen packar vi upp nya kläder, souvenirer, skidor, stavar och mycket mer. Oj så mycket fint det finns. I Barnens Skidland har vi flyttat om och utökat området så det finns plats för ännu mera skidåkning och upplevelser. Närhet till grillplatser, läktare och pulkaåkning. 

Vad har vi för stora nyheter inför kommande säsong? 
- Årets största nyhet är Säfsen Inclusive, ett komplett, riktigt prisvärt paket som innehåller allt man behöver för en lyckad skidsemester. Med vårt nya paket kan du fokusera på det som är viktigt under er semester och få ännu mera tid över för skidåkning.  Besöker du oss en weekend får du 4 dagar skidåkning och kommer du en kortvecka  får du 5 dagar, det ingår alltså extra mycket skidåkning helt enkelt. Dessutom ingår buffémiddagar och städning. Bra va? Läs mer här!
- Barnens Skidland, som jag skrev om ovan, vi flyttar runt och bygger om så det blir extra mycket plats för skidåkning och upplevelser
- Ny pistmaskin
- Aktiviteter med fokus på familjen, vi planerar vårt aktivitetsschema med massor av aktiviteter som passar utmärkt för barnfamiljer. Disco, pyssel, pulkarace, trollerishow och mycket mer!

Har du inte bokat din vintersemester redan så gör det så fort som möjligt!
Ha det bra så ses vi i vinter!
/ Carolina i receptionen

 

0