Säfsenbloggen

16 juli, 2017 - 16:19
Sandra

Big congratulations to my dear and lovely friends who got engaged here in Säfsen last week!

Stort grattis till mina nyfunna Holländska vänner som förlovade sig här i Säfsen förra veckan!

 

Efter en 15 km lång hike över Paskaberget gick Vince ner på knä och frågade Pasquale om hon ville gifta sig med honom och hon sa JA! Jag ryser varje gång jag tänker på det. Vince och Pasquale blev kära i Sverige första gången dem kom hit och har sedan dess besökt Sverige och Säfsen flera gånger.

 

Vince och Pasquale är inte dem enda som har bekräftat sin kärlek här. Här finns en fantastiskt fin miljö och många tänkbara platser där du kan göra som Vince och gå ned på knä inför din käresta. Varje år har vi också flera bröllop i Säfsen. Jag kan också berätta att vi har en av Sveriges finaste kyrkor och ett fantastiskt duktigt köksteam för middagen. Om du går i tankarna, boka din resa till oss! Vi har fina miljöer för fina stunder.

 

Jag som skriver heter Sandra och jag är skidlärare här sedan ett antal vintersäsonger. Numera hittar ni mig inne i uthyrningen Björnen eller som guide på aktiviteter.

Vi ses väl i sommar?

 

 

Ha det gott så länge!

0
3 juli, 2017 - 21:20
Carolina

Välkommen ljuva sommar!

Vad händer hos er just nu? 
Det är verkligen full fart just nu. Äntligen har högsommaren kommit till Säfsen, och ni vet väl vad det betyder? Dagarna varvas med aktiviteter, sol, bad, äventyr och god mat i Hyttan Kök & Bar, Här finns alltid något att göra, för hela familjen. 

Hur ser fisket ut? 
Det blir varmare i luften för varje dag och fiskarna är mest pigga tidiga mornar eller sena eftermiddagar.Tips! Majatjärn och Säfstjärn erbjuder bra fiske just nu, dessutom finns grill och lekplats i närheten så hela familjen kan delta. Fiskekort går bra att köpa i receptionen på Hyttan. Ädelfiske 100 kr/fiskespö & dag.

Vad erbjuder ni för aktiviteter? 
Under sommarlovets bästa veckor v.27-33 erbjuder vi ett fullspäckat veckoprogram med massor av ledarledda aktiviteter för hela familjen. Vad sägs om flottfärd, vandringstur med guide, barndisco, pyssel, musikquiz eller varför inte älgsafari? Vill ni bege er ut på egna äventyr finns massor av gör-det-själv aktiviteter att upptäcka under hela vår barmarksperiod v.19-44. Hos oss har man aldrig tråkigt, det finns alltid något att göra. Läs mer om våra sommaraktiviteter här!

Hur är Hyttan Kök & Bar öppet? 
Mellan v.27-33 håller restaurangen öppet alla dagar i veckan. Det kommer att serveras god mat med inslag av vilt, bär, fisk och svamp. Menyn varieras av buffé och a la carte och under dagtid håller Hyttans café dörrarna öppna med ett smaskigt utbud av goda bakverk, tårtor, muffins och mycket mer. Dessutom finns det lunch varje dag. Spana in hela veckans meny här -->

Går det att hyra utrustning hos er? 
Självklart, hos oss kan man hyra allt man behöver för sin utflykt. Cyklar, båtar, kanoter och mycket mer. Aktivitetshuset Björnen har öppet alla dagar mellan v.27-33. 

Aktuellt erbjudande på boende
Sommarlovspriser v.27-29
Vi har familjevänliga priser hela sommaren, vecka 27-29 får du en mysig Timmerstuga med 6 bäddar från 699 kr/natt. Du väljer själv ankomst och avresedag.
För att komma till erbjudandet klicka här -->  

Boka din semester under vår gröna säsong redan idag, vi lovar att det blir en härlig upplevelse för hela familjen. Hos oss finns alltid något att göra, för stora som små. 
Vi ses!

0