Säfsenbloggen

24 november, 2017 - 09:51
Carolina

Första advent närmar sig med stora steg och förberedelserna inför årets julbordshelger är i full gång. I fönstren lyser snart ljusstakarna, granriskransar och den traditionella ståtliga julbocken är på plats. I Hyttan kök putsas vinglasen och köttbullerullningen drar snart igång på allvar. Vi kan redan nu känna doften av glögg, julskinka och tända ljus, vi längtar! Har ni missat att boka årets julbord hos oss? Inga problem, det finns fortfarande några platser kvar 1-2 & 8-9/12, så passa på att boka en stuga över några nätter och unna er en mysig helg i lugn och ro med god mat och stämningsfull underhållning. Pris Julbord 525 kr, eller varför inte boka vårt julbordspaket där det ingår boende, glöggmingel, julbord, sängkläder, och handdukar för bara 870 kr per person? Ring 0591 77 50 00 så berättar vi mer!

Vad händer annars hos oss då? 
I Skidområdet har vi mottagit massor av nya snökanoner och nu längtar vi tills öppningshelgen. Vi har även startat våra snökanoner och nu står vi redo när kylan kommer tillbaka. Nu dröjjer det inte förrän berget är omringat av snö som yr och frostiga fönster. I skiduthyrningen packar vi upp nya kläder, souvenirer, skidor, stavar och mycket mer. Oj så mycket fint det finns. 

Vad vill ni lyfta inför kommande säsong?
- Förra årets nyhet blev en succe, och det är Säfsen Inclusive, ett komplett, riktigt prisvärt paket som innehåller allt man behöver för en lyckad skidsemester. Med vårt nya paket kan du fokusera på det som är viktigt under er semester och få ännu mera tid över för skidåkning.  Besöker du oss en weekend får du 4 dagar skidåkning och kommer du en kortvecka  får du 5 dagar, det ingår alltså extra mycket skidåkning helt enkelt. Dessutom ingår middagar och städning. Bra va? Läs mer här!
- Barnens Skidland, perfekt när första åket ska tas. Rullband, vår maskot Filurius och massor av roliga upplevelser som gör första åket så roligt som möjligt. Läs mer om barnens skidåkning här!
- Vi utökar vårt snökanonssystem, vi kommer kunna lägga massor av snö på kortare tid
- Aktiviteter med fokus på familjen, vi planerar vårt aktivitetsschema med massor av aktiviteter som passar utmärkt för barnfamiljer. Disco, pyssel, pulkarace, trollerishow och mycket mer!
- Features i skidområdet, vi vill att upplevelsen ska vara lika bra som själva skidåkningen. Därför fokuserar vi mycket på att fylla åkytan med roligheter för hela familjen. Visste du att du kan tex lära dig räkna till 10 i Skogsrundan? 

Vi lovar att det kommer bli en riktigt rolig säsong med massor av skidåkning. Har du inte bokat din vintersemester redan så gör det så fort som möjligt!


Ha det bra så ses vi i vinter!
/ Carolina i receptionen

0