Säfsenbloggen

15 oktober, 2018 - 10:10
Carolina

Friska mornar fortsätter att varvas med vandring och cykelturer och mysiga kvällar framför brasan i stugan. Nu är en härlig tid för utomhusaktiviteter tillsammans!

Vad händer annars hos er just nu? 
Vi närmar oss slutet av Oktober och kliver snart in i November. Höstlovet är på ingång och förberedelserna är i full gång. Vi lovar att det kommer bli en härlig vecka med massor av aktiviteter för hela familjen. Vad sägs om spökjakt, spökvandring, disco, pumpaverkstad, trollerishow och mycket mer. Dessutom kommer vår maskor Filurius på besök. Det får ni inte missa! Spana in hela höstlovs-programmet här -->

Vi erbjuder även aktiviteter på egen hand, och möjligheterna är många. Hösten är perfekt för vandring, cykling och fiske. Sköna dagar med friska kvällar och om man hoppar över sovmorgonen har man möjlighet att fånga otroligt vackra soluppgångar med ett vackert dimmtäcke över kullarna och dagg i gräset. Läs mer om alla våra gör-det-själv aktiviteter här!

Hur ser fisket ut? 
Det blir svalare i luften för varje dag och fiskarna är riktigt pigga större delar av dagen.Tips! Majatjärn erbjuder bra fiske just nu, dessutom finns grill och lekplats i närheten så hela familjen kan delta. Fiskekort går bra att köpa i receptionen på Hyttan. Ädelfiske 120 kr/fiskespö & dag.

Hur är Hyttan Kök & Bar öppet? 
Restaurangen håller öppet fredag-lördag fram till vecka 43 och torsdag-lördag under vecka 44. Det serveras god mat med inslag av vilt, bär, fisk och svamp. Menyn varieras av buffé och a la carte, kontakta receptionen för att se vad som serveras under er vistelse. Om ni är sugna att komma och äta någon kväll rekommenderar jag er att boka bord i god tid. Fåtal platser kvar fredag och lördag. Tel 0591 77 50 00.

Går det att hyra utrustning hos er? 
Självklart, hos oss kan man hyra allt man behöver för sin utflykt. Cyklar, båtar, kanoter och mycket mer. Björnen håller öppet flera dagar i veckan, dessutom utförsäljning av prylar, kläder och mycket mer. Kika in vettja!

Kommer ni sälja ut cyklar i höst?
Absolut! 20/10 kl.09.00 slår vi upp dörrarna ute i Björnen där försäljningen sker. Vi kommer sälja MTB cyklar 27-29 tum från märket Scott och årsmodell 2017. Pris 6500 kr/styck. De är i fint skick. Dessutom kommer vi sälja några downhillcyklar från märket Trek, session 8 och årsmodell 2011. Pris 2500 kr/styck, säljs i befintligt skick. Tips! Dessa behöver service och lite genomgång, därav det billiga priset.

Aktuellt erbjudande på boende under barmarken
Vi har familjevänliga priser hela hösten, bo i mysig Timmerstuga med 6 bäddar från 499 kr/natt. Du väljer själv ankomst och avresedag.
För att komma till erbjudandet klicka här -->  

Vi ses väl på höstlovet?

 
 
0