Säfsenbloggen

25 mars, 2019 - 19:56
Carolina

God morgon!  
Vilket fantastiskt väder vi haft sista dagarna med strålande sol, kalla nätter och krispiga mornar. Perfekta förhållanden för en härlig dag på skidor.  
Dagarna blir längre och ljusare nu - vilket betyder mer tid i backen. Dessutom brukar solen sitta fram oftare och man kan passa på att vila benen på läktarna i skidområdet och njuta av solens strålar. Detta är vårvinter när den är som allra bäst. Så ni som inte besökt oss ännu, grattis till er, bästa tiden kommer nu. Och till er som redan besökt oss men längtar tillbaka, vaför inte passa på att boka in en vistelse till? Vi har några guldkorn-erbjudanden som jag kan tipsa om. 

Vädret  
Solsken, plusgrader på dagarna och kalla nätter. Vilket betyder bra förhållanden i skidbackarna!

Snöläget 
Skidområdet har massor med snö. Alla våra pister är öppna och snötillgången ser riktigt bra ut. Tack vare det kalla vädret tidigare under säsongen har vi kunnat lagt massor av snö så att vi med säkerhet kommer ha bra skidförhållanden ända fram till säsongens sista dag 7/4. Vi har över 65 cm snö i skidområdet.

Öppna nedfarter/lifar 
18 nedfarter öppna och alla 7 liftar samt våra 2 parker Lekparken och Folkparken

Längdspår 
Vi har 63 km längdspår öppna, vi preparerar regelbundet för att hålla god kvalitet. Spårkort kan köpas här på hemsidan, i receptionen eller skidboden på plats, dagskort 95 kr. Dessutom går det bra att swisha i spåret!
Bästa spår: Säfsbyn-Östertjärn, Östertjärnsvägen och Elljusspåret. Här finns det bra med snö!

Erbjudande boende 
Säsongsavslutningen närmar sig. Dessutom fyller Säfsen 40 år! Det firar vi med ett stort födelsedagskalas, massor av aktiviteter och extra bra erbjudanden. Vad sägs om 40% rabatt på boende och liftkort hela vecka 14. Samla familjen och häng med på vårt 40-årsfirande! Läs mer här --> 
V
i har öppet ända till 7/4 och vi lovar att det kommer vara riktigt bra skidåkningen ända till säsongens sista dag. 

Är du sugen att besöka oss redan nu i helgen? Kul! Vi har just nu ett sista minuten erbjudande där du bokar 3 nätter i mysig timmerstuga men betalar endast för 2. Pris från 1798 kr/stuga. Klicka här för att boka!


Vi ses i Säfsen! 
// Carolina

 
 
0