Dags att tänka på vintern

12 oktober, 2016 - 15:51
Dags att tänka på vintern
Amelie

Som ni säkert redan förstått jobbar jag med aktiviteter under barmarkssäsongen. På våren jobbar jag mycket med skolklasser, under sommaren visar jag privatgäster vad Säfsen har att erbjuda och under hösten är det många konferenser som jag tar hand om och har olika teambuildingaktiviteter med. Men jag jobbar ju faktiskt på Säfsen även när marken är täckt av snö och termometern visar på minusgrader. Under vintern lever jag i princip i skidbacken och har oftare pjäxor på mig än vanliga skor. Har ni någon gissning på vad jag skulle kunna syssla med? Just det, skidlärare! Skidåkning har alltid varit en del av min uppväxt och att jag idag har möjlighet att jobba med det är otroligt kul. Redan nu har det börjat klia i benen efter att få åka skidor och snowboard igen och jag längtar tills jag får bosätta mig i skidbacken och visa hur roligt det är att åka skidor. Om ni inte redan har börjat tänka vinter än börjar det bli dags. Suget efter vinter och skidåkning börjar sprida sig i landet och fler och fler bokar på. Just nu har vi en boka-tidigt-rabatt som innebär att om man bokar sin vistelse innan sista oktober får man 10% rabatt på hela bokningen. Läs mer om erbjudandet här.

Och glöm inte att boka skidskola när ni håller på. Oavsett om mamma vill lära sig att få till sköna carvingsvängar, pappa vill känna sig bekvämarie i en svart backe eller om minstingen i familjen ska stå på skidor för första gången finns skidskolan där som hjälp. Eller så kanske det är så att mamma och pappa vill byta ut den dubbelvikta åkningen med minstingen mot att åka själva en timme i de stora backarna, och då finns skidskolan där redo att leka och stoja med barnen och samtidigt lära de bli bekväma på skidorna. Jag lovar att skidsemestern blir roligare med bättre teknik så man slipper ömmande lårmuskler och att kvalitetstiden med familjen blir mysigare när familjen kan åka i samma backar. Och efter en dag i backen med förbättrad teknik, mer åkglädje och kanske nya skidåkare känns det extra bra att hoppa in i bastun och längta efter nästa dag i backen.

Jag hoppas vi ses till vintern!

/Amelie i skidskolan

 

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Kommentarer:

av
Carolina

Det är 10% rabatt av din bokning som blir tillgodopeng att handla annat för på plats. Välkommen!

Arkiv