De sista förberedelserna

24 juni, 2014 - 19:14
De sista förberedelserna
Jennifer

Caféet väntar på matleverans och cyklarna längtar efter att få gegga ner sig och svischa nedför lederna. Nu är det inte många dagar kvar till vi kickar igång downhillsäsongen för i år. Trailcrew fightas med knotten för att få iordning alla leder i tid. Sist på tur står Styggen, sedan fattas bara lite finputsning i hyran och runt om i anläggningen innan vi är helt klara. 10.00 på Fredag slår vi upp portarna för den som vill vara först på plats.

För den som hyr cykel av oss är det helt gratis att låna skydd. Vi står för hjälm, knäskydd, överkroppsskydd och tröja. Vill man ha handskar får man plocka med sig ett par egna, vilket faktiskt kan vara väldigt skönt att ha om har ett par. Ett tips är att förboka din cykel, det går lite snabbare och smidigare när du är på plats och framförallt slipper du risken att bli utan cykel om alla cyklar är uthyrda när du kommer hit.

Eftersom vi har många cyklister som tar sig hit på endast ett par timmar har vi i år valt att sänka priset på säsongskorten riktigt ordentligt. 1200kr för vuxen och 800kr för ungdom (8-15år) och då får ni åka hur mycket ni vill hela sommaren!

 

 

/ Jennifer i Liften

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv