Det dumpar snö!

21 februari, 2017 - 23:05
Det dumpar snö!
Sandra
 
God kväll!
 
Äntligen är vecka 8 igång. Vecka 8 innebär sportlov i Säfsen, taggade barn, avslappnade föräldrar, roliga kusiner, glada farmödrar och MÅNGA peppade skidlärare i laguppställningen. Mitt namn är Sandra Larsson och jag jobbar min 3:e säsong i skidskolan här i Säfsen. Jag kommer titta in i bloggen under vintern med lite uppdatering från berget och Säfsens galna skidskola, Säfsen Warriors. 
 
Senaste nytt från berget; det dumpade snö över Solberget inatt! Vilken lycka att vakna upp på morgonen, titta ut genom fönstret och se ett helvitt vinterparadis. Jag till och med njöt för fulla muggar när jag gick ut till bilen 5 minuter tidigare än vanligt för att hinna skrapa bort den decimeter snö som täckte bilen. När jag kom fram till berget möttes jag av en hel drös snöglada skidlärare. Vi lät Star Wars rulla i högtalarna under tiden vi klev in i skidskolestället och satte pjäxor och boots på fötterna. Tänk vad mycket glädje det vita guldet sprider till mänskligheten! Pricken över i:et idag var dock att det var dag två tillsammans med alla de elever som går i gruppskidskolan. Förhållandena var lite tuffa för oss idag eftersom att det var mycket snö. Mycket snö som faller från himlen ger mycket snö under våra skidor och aningen dåligt glid. Vilket tur att vi har skidboden där vi kan sticka in med våra skidor och få lite extra valla.
 
Den publicerade bilden är från idag när jag och det gröna laget, även kallat gurkorna, svängde ner för familjen. Gurkorna tillhör gruppen smygare och står idag sin andra dag på skidor. Är du också sugen på att bli en del av vårt Säfsen Warriors crew eller vill du bara investera 75 minuter i din semester kan du boka en skidlektion med oss. Vi har skidlärare och snowboardlärare för alla smaker och nivåer. Ingen fråga är för stor eller för liten i skidskolan. Vi åker mer än gärna med dig!
 
Vi erbjuder gruppskidskola: 
 
måndag-torsdag:
75minx4 lektioner för 795:-
 
fredag-söndag:
75x4 lektioner för 695:-
 
eller privatlektioner i mängder från 595:-
 
 
 

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv