En Timme Snöläggning

21 december, 2011 - 17:13
En Timme Snöläggning
Hanna

Hallå Hörni!

För alla er som undrar hur det ser ut med snöläggningen och vilka backar som är på G kommer här en liten uppdatering. =)

Drog alltså på mig skoteroverallen och hängde på dagens snöläggare en timme ut i pisten för att spana in arbetet. På toppen mötte jag först Erik som kom farandes uppför Älgkroken påväg mot övre delen av Långsvängen där största delen av arbetet pågår just nu.

Väl ute i Långsvängen hade vinden bytt riktning och det var dags att vända på Pysaren ni ser på bilden.

Som ni ser är det bra drag i snökanonerna som här går för full kapacitet - och kommer så göra även imorgon då temperaturen fortsätter att ligga stabilt under nollan. Och med den vetskapen är det också möjligt att vi kanske kan öppna både Långsvängen och Gläntan redan kring julhelgen, alltså tidigare än först planerat. Vi håller tummarna!

I glädjeyran passade till och med Erik på att riva av ett gitarrsolo på sin luftgitarr. =)

Väl nere i dalen igen bjöd Sebbe och Ulf på show då de dammade av det ena tricket efter det andra vid railsen som man hittar längst ner i Familjebacken. Grymt!

Och nu alla barn - På fredag kl 16.30 vid pulkabacken, i anslutning till Hyttan, kör vi igång med förra årets succé, Miniskotrar! Då kan alla barn upp till 12 år och en maxvikt på 50 kg fräsa runt en pistad bana på de här sjukt coola fartvidunderna! Missa inte!

Over & Out!

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv