Filurius Favoriter

27 februari, 2015 - 13:16
Filurius Favoriter
Karin

Hej alla kompisar!
Idag dalar snöflingorna vackert från himlen och det är precis lagom temperatur för att ta sig en heldag i backarna. Jag tänkte att jag idag skulle tipsa er om mina favoritnedfarter i vårt skidområde.

Jag gillar bäst att åka knapplift eller stolsliften, i den tycker jag det kittlar så härligt i magen och om man sträcker ut armarna så känns det som man flyger. En flygande älg.. hur häftigt hade inte det varit?

Långsvängen
Det är en grön nedfart som startar uppe på toppen. Den känns så lång och det finns mycket plats för att göra stora svängar, längst med långsvängen så finns det även bra ställen för picknick (dessa är markerade på kartan) där man kan vila sina tassar. Det finns också två ganska hemliga avtagsvägar, dessa heter Gläntan som leder ut i den blå backen som heter Älgkroken, den andra avtagsvägen heter Harpasset och den är rolig med alla sina svängar!

Filuriand
Här gillar jag att vara, för här bor ju jag!
Du kan hälsa på i mitt hus, åka genom skojiga banor och om du har tur kanske få se en och annan av mina djurkompisar.

Folkparken
Om du gillar att hoppa och trixa så passar folkparken dig bra, men även om du är som mig och inte riktigt vågar så kan det vara roligt att se alla som hoppar och railar.

Vilken är din favoritbacke?

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv