Fisketips

20 september, 2017 - 11:38
Fisketips
Carolina

Hösten är här och trädens kronor får allt fler färger. Luften blir friskare och ute i naturen kan man hitta mängder av bär och svamp på sin promenad. Passa på att testa någon av våra fina vandringsleder och håll utkik, kanske hittar du skogens guld. Jag har hört att i skogarna runt Säfsen finns massor av guld. 

För er som gillar att fiska kan jag verkligen rekommendera att komma hit under hösten och testa fiskelyckan. Av erfaranhet brukar den vara riktigt bra, speciellt Majatjärn och Säfsstjärn. Här hittar du regnbåge och tjärnarna är relativt små och lättillgängligheten att fiska från land är toppen. Att bege sig ut en tidig morgon när dimman ligger lågt och luften är frisk är en magisk känsla. Samtidigt som solen går upp och strålarna skiner genom dimman som lättar sakta. Glöm inte att ta med kaffetermosen, sitt ner och njut av lugnet och tystnaden en stund innan du gör dig redo för första kastet med spöet. 

Ibland kan det vara svårt att välja rätt bland våra fiskevatten. Vad passar mig bäst och vart finns det vindskydd och grillplats om jag vill vara ute hela dagen? Vad är bra att tänka på och vad ska man packa med i väskan? Ni har väl inte missat vår fiskeguide? Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna och massor av tips. Läs mer -->

Vi ses!

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv