Fri Luft Liv!

27 april, 2016 - 11:45
Fri Luft Liv!
Carolina

Allt fler vårtecken tittar fram hos oss i Säfsen. Dagarna blir längre och ljusare och ute i skog och mark syns allt fler människor som vandrar, cyklar och löptränar. I förmiddags träffade jag Filurius och hans kompisar, de har fullt upp med vårstädning. Minigolfbanorna, terasser och lekplatser gås igenom och får sig en uppfräschning. Senare i eftermiddag skulle de även testa vår populära naturstig som precis blivit klar för säsongen. Naturstigen startar mitt imot vår centrumbyggnad Hyttan, under färden kommer du att uppleva vacker gammal skog och håll utkik efter småvilt. Här finns även en tipspromenad med tittskåp och utmaningar för hela familjen. Stigen är ca 3 km och efter vägen finns flera mysiga fika-gläntor. Har du inte testat den så rekomenderar jag det verkligen! En supermysig promenad med lagom längd.

I helgen är det äntligen dags, premiär för våre populära helgpaket. Nu slår vi upp portarna och hälsar barmarkssäsongen välkommen på riktigt! Det firar vi med massor av aktiviteter för hela familjen och god mat i Hyttan kök & bar, på valborg går vi tillsammans ner till Majbrasan i fackeltåg där traditonellt invigning av våren sker med fyrverkerier och skön sång.

Hoppas vi ses i helgen!
// Carolina i receptionen

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Kommentarer:

av
Lena (ej verifierad)

Hej Carolin! Det är så trevligt att läsa dina blogginlägg. Trevlig valborg! Ses!/Lena

av
Carolina

Vad roligt att höra att ni gillar att läsa bloggen. Det händer massor hos oss och här på bloggen kommer ni få tal del av det framöver. Välkomna!

Arkiv