Full fart på aktivitet

17 maj, 2016 - 12:06
Full fart på aktivitet
Amelie

Nu är förberedelserna i full gång inför våren och sommarens alla aktiviteter. Kanoterna och kajakerna tvättas och snyggas till så att de är redo att sjösättas en varm och solig dag. Båtarna är ilagda sen några veckor tillbaka och passar utmärkt för bland annat fiske, sköna dagar på sjön, en lung stund med familjen och att ge sig ut på en upptäcksfärd och hitta fina guldkorn runt om på sjön.

Naturstigen finns uppsatt och är en fin vandringsled på ca 4 km som passar för hela familjen. Längs vägen finns tittskåp uppsatta där man kan lära sig mer om djur och natur. Det här är ett hett tips från Filurius, det är nämligen hans favoritled. Är man sugen på lite mer tävling kan man ta sig runt någon av våra 2 bingorundor, antingen tipsbingon som man går runt byn eller cykelbingon som man tar sig runt på på cykel. Utmana familjen och se vem som lyckas samla flest siffror och kanske lyckas nån samla på sig en hel rad.

Nu börjar det också bli dags att ta hand om skolklasser som kommer hit och ska göra massa roliga aktiviteter. Det är bland annat spökvandring, paddling i storkanoter, tävling på myren och mycket mycket mer. Det är perfekt för att umgås med hela klassen och bli sammansvetsade inför en ny termin eller för att göra en rolig grej tillsammans innan det är dags att börja i nya klasser.

Hoppas vi ses under våren och sommaren!

/Amelie på aktivitet

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv