Gott nytt år!

1 januari, 2016 - 19:29
Gott nytt år!
Carolina

Gott nytt år och god fortsättning!

Termometern visar minusgrader, utanför fönstret faller snön och idag öppnade vi en ny nedfart, det nya året hade inte kunnat börja bättre. 
I vårt skidområde har vi nu 6 nedfarter öppna, de är Familjebacken, Långsvängen, Älgkroken, Barnens Skidland, Gläntan och Filuriusbacken. Dessutom körs våra snökanoner för fullt och inom kort beräknar vi öppna ännu fler nedfarter. 
För alla er som längtar lika mycket som jag efter att kasta sig ut i längdspåren så kan vi med stor glädje berätta att från i morgon kommer vi kunna erbjuda längdskidåkning, som det ser ut i dagsläget så kommer det att bli ett preparerat spår uppe i vårt skidområde som kommer att vara öppet från i morgon eftermiddag/kväll. Här kommer vi varje dag att erbjuda längdskidåkning tills vi har fått lite mera natursnö och kan öppna upp våra ordinarie längdspår.


Vad händer i övrigt hos oss på Säfsen? 
- Filurius och hans vänner i skidskolan älskar såklart att åka skidor och tillbringar hela dagarna i vårt skidområde. Familjebacken är en favorit! När magen kurrar och fötterna är kalla passar det perfekt att gå in till Wärdshuset för något varmt att dricka eller varför inte en god våffla med sylt och grädde? Mums tycker Filurius. Nyhet för iår är att cafét har kvällsöppet måndag-lördag. Här finns ett brett utbud att välja på och dessutom dukar vi upp en buffé med våra favoriter varje fredag och lördag kväll. För barnen finns en lekhörna där man kan måla, pyssla och bygga pussel. Välkomna!

Väderprognosen framåt visar kyla och massor av snö, Januari kommer bli en härlig skidåkarmånad. Hoppas vi ses i backarna!

// Carolina i Receptionen

 

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv