Ha det mysigt framför elden!

10 februari, 2018 - 08:33
Ha det mysigt framför elden!
Emma Jernle
Hej Allesammans! 
 
Jag är tillbaka efter ett litet uppehåll, då vi har haft fullt upp här på anläggningen hela veckan!
Vi har fått massvis med snö, och då menar jag verkligen, massvis. Vi har också haft det väldigt väldigt kallt, vilket har gjort det enkelt för våra snökanoner att pumpa ut bra snö.
Nu är alltså alla pister (förutom Djävulsgapet som inte är för långt ifrån) öppna för säsongen.  Här är så magiskt nu med all snö. 
 
Vi går nu in i de mest hektiska veckorna på säsongen, nämligen sportlovsveckorna. Vi är så himla taggade på att träffa alla våra gäster!
Det tror jag är det som skiljer oss från de andra skidanläggningarna. Vi är så genuint taggade att möta alla er som kommer hit och ge er den bästa skidsemestern! 
Men under dessa veckorna kommer där också vara väldigt mycket folk som vill äta lunch uppe i skidområdet.
 
Mitt tips är att om ni vill sitta inne i Wärdshuset, så försök att tajma era besök innan eller efter tolv. Det kommer bli mycket lättare för er att hitta sittplats,  matkön kommer vara betydligt mycket mindre, vilket också gör besöket betydligt mycket trevligare. 
Vi kommer också ha Mojjen öppen de flesta dagarna, det är den lilla stugan mellan de två läktarna. I helgen kommer vi till exempel att erbjuda våfflor, kaffe eller varm choklad och varm korv.  
Ett annat alternativ är att grilla i antingen lappkåtan eller den lilla stugan som vi kallar Varglyan.  Vi förbereder dagligen ny ved som är lätt antändbar. ( krävs bara en tändare eller lite tändstickor!)
Ett väldigt mysigt alternativ, då man kan sitta och värma sig framför brasan mellan åken.  
 
Idag är det som vanligt After Ski på Wärdshuset. Där finns en trubadur som börjar spela vid tre tiden, och i vanlig ordning serveras öl, läsk och snacks. 
Välkomna! 

 

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv