Härlig vårskidåkning

29 mars, 2015 - 13:18
Härlig vårskidåkning
Frida

Nu är det lite drygt en vecka kvar av vintersäsongen och under gårdagen kom ungefär 1 dm nysnö. Backarna håller fin kvalitet fortfarande och alla backarna är öppna utom det lilla anslutningsåret Hälge mellan Älgkroken och Rödingen. Dessutom har vi fortfarande 21 km längdspår. Mars har varit fint och vi har haft turen att få många soliga skiddagar.

En favorit i skidområdet bland våra knattar är Filuriusbacken och Filuriusliften. Alfred 3 år hälsar att det är superkul att åka där och att fånga liften själv. Om du inte kan fånga liften själv än så är det bara att du frågar någon utav liftvärdarna så visar de dig hur man gör och vips så kommer du klara det galant du med!

För de allra minsta som kanske aldrig stått på skidor förut och bara vill prova på så finns Barnens skidland. Där åker du enkelt upp för backen på ett rullband och slipper trixa med att fånga liften. Här får du även chansen att låna skidor för en liten stund om du vill testa på lite innan du går in och hyr skidor för hela dagen eller flera dagar. 

I helgen är det fullt i stugbyn men i påskveckan och under påskhelgen finns det fortfarande boende kvar. Passa på att boka säsongens sista skidsemester!

Hälsningar,

Frida i Receptionen

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv