Härliga vårvinter!

19 mars, 2016 - 14:24
Härliga vårvinter!
Carolina

Mars fortsätter att bjuda på sol och härlig skidåkning. Uppe i skidområdet har vi massor av snö kvar. Med 15 nedfarter, alla liftar och båda våra parker öppna så finns något för alla, oavsett om du är helt nybörjare eller åkt mycket tidigare. Kylan håller i sig under nätterna vilket leder till fantastiska förhållanden i backarna på förmiddagarna. Efter lunch kan man passa på att njuta av solens strålar med en kaffe på vår terass medans man vilar benen en stund. Varför inte kombinera skidåkningen med någon av våra populära aktiviteter i skidområdet? Här finns något för hela familjen. Vilken blir er favorit? 

Skid & bus klockan
Var: I Skidområdet 
Så här går det till: Håll örong och ögon öppna, när klockan ringer är det dags att knäppa fast skidorna och bege sig mot Skidskolehuset, där möts vi och sedan sker en hemlig aktivitet!

Skattjakt
Var: I Skidområdet 
Så här går det till: Hämta ditt skattkort i Skidboden för 50 kr och välj mellan den lilla jakten som finns i barnområdet eller den stora jakten som finns i hela skidområdet,
när du hittat alla frågor, lämna in ditt skattkort och delta i utlottningen av fina priser.

Testa Miniskoter
Var: Beroende på snötillgång, se lokala anslag, alltid i Skidområdet eller utanför Hyttan
Så här går det till: Varje onsdag och fredag kl. 16.00 kan alla barn från 5 år som törs susa fram själv på en lagom stor skoter. 50 kr för 5 min/ max 50 kg, köp biljetter i förväg i Skidboden eller receptionen vid Hyttan.

Pannkakskalas
Var: I Solbergets Wärdshus & Café
Så här går det till: På Tisdagar kl. 14.00-15.00 har vi vi pannkaksfest för alla barn, ät så mycket du orkar!

Afterski
Var: I Solbergets Wärdshus & Café
Så här går det till: På Lördagar kl. 15.00-17.00 kan ni njuta av bra underhållning och dansa loss med oss!
 

Hur ser det ut med längdskidåkningen då? 
- Vi har 2 spår öppna i dagsläget, Hösjöheden och Östertjärnsvägen. Småsten, grus och blöta fläckar förekommer och vi rekommenderar att välja Östertjärnsvägen då den har bäst skick av dessa två. Beroende på vädret så får vi se hur länge vi kan ha dessa öppna då vi enbart har natursnö i längdspåren, håll utkik här på hemsidan för regelbunden uppdatering om snöläget i spåren. Längdskiåkningen är gratis resten av säsongen!

I Skidboden har vi just nu startat vår-rea och ni kan nu passa på att fynda fina skidor, pjäxor, kläder och mycket mera till riktigt bra priser.

Nu laddar vi inför påskveckan med massor av extra aktiviteter, skidåkning, afterski, vår smaskiga påskbuffé och mycket mer! 

Det här är vårvinter när den är som allra bäst! 

Vi ses! 
// Carolina i Receptionen

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Kommentarer:

av
Karin H (ej verifierad)

Vi har haft en strålande påsk, stort tack för en härlig vistelse!

Arkiv