Helgpaket premiär!

2 maj, 2016 - 15:49
Helgpaket premiär!
Carolina

I Fredags anlände vårens första paketgäster till oss i Säfsen, laddade och redo att fira in Valborg med fyrverkerier och fackelpromenad. I Hyttan kök & bar bjöds det på en smaskig Grillbuffe under fredagskvällen och på lördag vår populära Vårbuffé med lokala inslag som vilt, bär och svamp. Filurius såg även till att det fanns något sött och gott till kaffet. Helgen bjöd på massor av aktiviteter ute i vår härliga natur. Nere vid vårt populära ädelfiskevatten Säfstjärn testades fiskelyckan, en fågel viskade i mitt öra att det lurar riktigt stora regnbågar där. Vill ni ha tips på utflykt? Packa ryggsäcken med korv & bröd och spendera sena eftermiddagen nere vid tjärnen. Att sitta intill skogsbrynet och äta en nygrillad korv medans man kikar ut över vattnet och känner lugnet och tystnaden infinner sig är en magisk känsla. Dessutom har du chansen att få en fin regnbåge på kroken, det vore väl inte fel? 

Vi kliver nu in i Maj, min egna favorit månad på året! Dagarna blir varmare, ljusare och naturen grönare. Solen tittar gärna fram under dagarna och det är en speciell känsla att känna solens strålar börjar värma på riktigt. Detta är en härlig tid för cykling, fiske och vandring. Mina kollegor på aktivitetsavdelningen har massor av roligheter inplanerat framöver. Allt från spökvandring, privatlektioner i MTB, 5-kamper till lugna och sköna storkanotsutflykter. Maj & Juni är en populär tid för skolklasser, förningar och klubbar att besöka oss. De bokar vårt populära helpensionspaket där det ingår boende, aktiviteter och måltider, till riktigt bra priser. Dessutom finns massor av kringaktiviteter som är extra populärt bland barn och ungdomar, som tex minigolf, poängpromenad, fotboll, boule, rep & stockstig, cykling, fiske osv.
Just nu erbjuder vi helpensionspaket inkl allt fr 950 kr /person & dygn. Läs mer här! 

Går du i tankar att boka in en resa med klassen, föreningen eller gänget? Kom och besök oss, här finns garanterat något för alla!
Vi ses!

// Carolina i Receptionen

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Kommentarer:

av
Daniel Satokangas (ej verifierad)

Hej! Jag undrar om ni öppnat eller när ni öppnar downhill banorna? Mvh/ Daniel

av
Carolina

Vi kommer tyvärr inte att ha någon downhill iår. Vi har valt att fokusera på vår MTB produkt, här finns massor av utmanande leder öber stock och sten i skogarna runt omkring. Välkommen!

Arkiv