Hösten i Säfsen

13 augusti, 2016 - 17:13
Hösten i Säfsen
Amelie

Även fast vårt sommarschema fortsätter i 2 veckor till har iallafall jag börjat blicka framåt mot hösten. Och det börjar faktiskt märkas redan nu att hösten är runt hörnet; luften är lite friskare, en del löv börjar skifta i färg och det är lite mörkare på kvällarna så det börjar bli dags att tända lite värme- och stearinljus. Hösten på Säfsen är helt fantastiskt vacker och härlig! Det är otroligt vackert att vandra i skogarna när löven skiftar i gult, rött och orange, och hur mysigt är det inte att ta en liten paus och tända en brasa en krispig höstdag. Aktivitetshuset Björnen kommer fortsätta hålla öppet så det finns fortfarande möjlighet att hyra både cyklar, båtar och kanoter. Se till att fortsätta leva ett aktivt liv i naturen även på hösten och ge dig ut på sjön eller cykla i skogen. Och vad jag har hört från de som fiskar är den här årstiden perfekt för att få fiskarna att nappa.

Personligen tycker jag hösten är väldigt mysig och jag älskar att tända en mysig brasa eller massvis med värmeljus och krypa in i varma kläder. Jag brukar tjuvstarta lite med underställ tidigt under hösten för att det är så mysigt och om man klär sig ordentligt och rätt finns det ingen anledning att inte vara ute och njuta av en av Sveriges vackraste årstider.

Det kommer fortfarande vara möjligt att boka paket hos oss så det är lätt och smidigt att få ihop en härlig höstsemester på Säfsen. Och vi har precis börjat planera inför höstlovet och det vill ni inte missa! Vi klurar ut flera olika och läskiga aktiviteter som kommer hända under höstlovet och halloween.

På med underställ, varma kläder och mössa så hoppas jag att vi stöter på varandra ute i höstskogarna.

/Amelie på Aktivitet

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv