Jul i Säfsen

20 december, 2014 - 15:57
Jul i Säfsen
Frida

Nu börjar det lacka mot jul och snön har lagt sig över Säfsen. Här på Hyttan har vi fått en julgran och under den ligger spännande julklappar och väntar på dopparedagen. Vid några tillfällen nu under december har vi haft julbord på Hyttan och det har doftat underbart av julmat, glögg och pepparkakor från restaurangen ut till oss som står i receptionen.

Har ni valt att fira julen i Säfsen, har ni verkligen gjort rätt. Här är finns allt för att få en riktigt fin jul – snö med utförsåkning, längdskidåkning och pulkaåkning, julbord i Hyttan Kök & Bar, mysiga stugor att mysa i med bastu och braskamin och ett härligt spa med en ännu härligare utomhusjacuzzi. Ja, ni som varit här förut vet ju vad jag pratar om. Säfsen är verkligen fantastiskt i juletid. Har vi tur så får vi till och med besök av självaste tomtefar.

Och om ni är som jag och alltid är ute i sista minuten och ska försöka få tag på julklappar så har vi en hel del att erbjuda. Varför inte köpa svärföräldrarna ett presentkort på Hyttan Kök & Bar, ett par vackra örhängen eller ett halsband från SNÖ of Sweden till hustrun, ett mjukisdjur till småsyskonen eller varför inte bjuda hela tjocka släkten på liftkort. I skidshopen som ligger i anslutning till skidbacken har Marie och gänget kämpat in i det sista för att få till allting till öppningsdagen i torsdags. Där finns fina julklappar i form av vantar och mössor, underställ från bland annat Craft, skidkläder från Tenson och vem vill inte ha ett par sköna innetofflor som ser ut som pjäxor. Nytt för i år är att du kan köpa smycken från SNÖ of Sweden, tvålar och doftljus från Klockargården även i Skidshopen och inte bara på Hyttan.

God jul och gott nytt år!
/Frida i Receptionen

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv