Ny skribent i bloggen

24 december, 2011 - 16:46
Ny skribent i bloggen
Jennifer

En ny säsong har startat vilket också medför nya bloggare här i Säfsenbloggen. Jag är en av dem. Jennifer 22 år från Hallsberg. Nu har min andra vintersäsong börjat men jag har faktiskt en sommarsäsong med mig i bakfickan också.

För ett år sedan kom jag hit, trivdes hur bra som helst och i våras bestämde jag mig för att lämna gnällbältet och i stället bli dalkulla på heltid. Jag ångrar mig inte en sekund. Naturen här är något utöver det vanliga och människorna är fantastiska.

Mig finner ni för det mesta i liften där jag trivs som fisken i vattnet, men har ni tur kan ni hitta mig någon annan stans också. Vi ses väl i vinter?

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv