Nya Cykelarenan

18 maj, 2019 - 13:25
Cykelled ett stenkast från Hyttan
Nya Cykelarenan
Erik

Hej!

Jag är helt ny på det här med att skriva blogg och ser mycket fram emot det. Jag har jobbat i Säfsen i snart två år och stortrivs. Jag brinner starkt för cykling i alla former, jag älskar stigcykling mest av allt!

Nytt för Barmarksäsongen är att vi håller på att bygga en helt ny Cykelarena. Denna arena kommer att bli en utökning på vår befintliga teknikbana.

Jag kommer att lägga upp bilder och info med tiden och med ledens progression. Bilderna kommer att handla om hur vi tänker vid bygget vad våra tankar är kring bygget

Här har ni första bilden på det pågående bygget av Cykelarenans tillhörande led. Bilden är tagen på ledens start; en lagom brant stigning i form av serpentinsvängar. Leden har ännu inget namn och tanken är att namnet kommer att bli framröstat av er, bloggläsare och gäster. Så börja spåna nu på lämpliga namn. Ni kan redan nu komma med förslag i kommentarsfältet nedan.

Ambitionerna kring leden är att den ska kunna cyklas av alla och att alla ska kunna njuta av den. Allt från 16" barncyklar till advancerade cyklister.

Nu börjar lederna bli torra och härliga. Fler och fler cyklister droppar in, Fantastiskt att se.

Vi hörs!

// Erik

Bilden är tagen från toppen efter första höjdklättringen.

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv