Nya tag inför hösten

7 september, 2016 - 12:13
Nya tag inför hösten
Amelie

I och med att vi nu har gått in i september lämnar vi sommaren bakom oss och tackar för en fantastisk sommar. Om man ska sammanfatta sommaren har vi haft en sommar full med fiskelycka, härliga soltimmar, mycket lek och bad, många mil cykling och vandring, otroligt god mat i restaurangen och massvis med fler härliga upplevelser som hör semestern till.

Nu är det dags att börja blicka framåt mot en fin höst. Fram till v.44 kommer vi fortsätta med helgpaketen, som ni hittar här . Kom upp hit och ladda batterierna och varva ner nära naturen. Boka in en träningshelg med kollegorna, kompisgänget eller familjen och utnyttja den svalare hösten till att träna. Ta er ut på sjön och paddla, cykla mountainbike eller träna backintervaller i skidområdet.

Hösten är också en stor årstid för våra konferenser. Många företag väljer att komma upp hit och kombinera planering med god mat, teambuilding och vacker natur. Under september har vi flera stora konferenser och det börjar boka på även i oktober. Upplägget brukar vara att företagen har konferens i våra konferenslokaler under dagen, framåt eftermiddagen har de lite teambuilding iform av en aktivitet och på kvällen äter de middag i restaurangen. 

Ha en härlig höst!

/Amelie på Aktivitet

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv